Life

Trucul pentru iPhone care te ajută cu mesajele. Te scapă de o problemă supărătoare

Trucul pentru iPhone care te poate ajuta în legătură cu mesajele pe care le trimiți celor din jur. În acest fel vei scăpa de o problemă supărătoare.
10.07.2024 | 07:47
Trucul pentru iPhone care te ajuta cu mesajele Te scapa de o problema suparatoare
Despre ce truc este vorba. Sursa foto: CNET
ADVERTISEMENT

Dacă ești posesor al unui iPhone, iată un truc pe care trebuie să-l aplici atunci când faci un schimb de mesaje cu cineva apropiat și nu neapărat. În acest mod, vei reuși să scapi de o problemă supărătoare în general.

Ce truc pentru iPhone este util în conversațiile prin mesaje

Dacă îți ia mult timp să răspunzi la un mesaj, atunci trucul pe care ți-l vom dezvălui îți poate fi de folos. Pe ecranul unui iPhone există o modalitate prin care poți trimite mai rapid un text și chiar să-l prioritizezi pe cel mai relevant.

ADVERTISEMENT

Înainte de a afla despre ce este vorba, asigură-te că iPhone-ul este complet actualizat cu iOS 14 sau cu un software nou. Specialiștii de la Apple spun că trucul ar trebui să dea rezultate pe orice, de la un iPhone 6S la cea mai recentă serie, 15. 

Faris Memon, un expert în domeniul Tehnologiei la compania Vivid Ads spune că: ”Dacă primești un mesaj text la care nu poți răspunde imediat, fixează conversația pentru a-ți reaminti să răspunzi mai târziu. După ce ai trimis mesaj (de obicei la la sfârșitul zilei), îl puteți anula fixarea și va reveni la lista obișnuită”, a spus acesta, potrivit mirror.co.uk

ADVERTISEMENT

Pentru a face această fixare în partea de sus a listei de mesaje trebuie să deschideți mai întâi căsuța de ”Mesaje” de pe dispozitiv. Ulterior, atingeți lung conversația pe care doriți să o evidențiați, încât să nu uitați de ea și să supărați persoana care v-a trimis un mesaj.

După ce ați respectat acești pași, în partea de jos a ecranului vă va apărea un ”Pin” ca primă opțiune. Atingeți-l și vi se va deschise căsuța de chat, vizibile fiind și restul mesajelor. Până la nouă conversații se pot fixa simultan.

ADVERTISEMENT

”Ca alternativă, puteți să atingeți „Editați” în colțul din stânga sus al aplicației dvs de mesaje, apoi selectați „Editați pinii”. Aici, veți vedea chinșe galbene lângă fiecare conversație. Atingeți-le pe cele pe care le aveți, pe care doriți să  lefixați, apoi apăsați pe „Terminat” pentru a salva. Rețineți că puteți fixa până la nouă chaturi simultan.”, a mai explicat Faris Memon.

Cum dezactivezi notificările de citire a unui mesaj

De asemenea, dacă îți faci griji de faptul că vei părea nepoliticos prin a răspunde mai greu la mesaje, ce mai poți face este să dezactivezi notificările de citire, adică să nu mai apară în dreptul lor semnul de vizualizat sau de citit.

ADVERTISEMENT

Intrați în funcția ”Setări” a unui iPhone și apăsați pe ”Trimiteți notificări de citire”. Mai departe, atingeți comutatorul care vă va apărea verde. Vi se va transforma într-unul gri și astfel persoana cu care discutați va vedea doar că vi s-a livrat mesajul, nu și că l-ați citit.

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile
Soţia lui Ionel Dănciulescu, apariţie răvăşitoare lângă soţul său. Mihaela întoarce toate privirile
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink