Life

Trucul secret care i-a ajutat pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea să câștige America Express. Așa au reușit să ia premiul cel mare

Trucul secret cu care Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat America Express. Cei doi au plecat acasă cu premiul cel mare.
28.03.2023 | 07:10
Trucul secret care ia ajutat pe Catalin Bordea si Nelu Cortea sa castige America Express Asa au reusit sa ia premiul cel mare
Cătălin Bordea și Nelu Cortea, trucul care i-a ajutat să câștige America Express. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au dezvăluit trucul secret care i-a ajutat să câștige marele premiu la America Express. Competiția nu a fost deloc ușoară pentru cei doi, după cum au recunoscut după marea finală.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, trucul care i-a ajutat să câștige America Express

De multe ori, cei doi actori de stand-up comedy s-au bucurat de această aventură, chiar dacă a fost una grea. Câștigătorii acestui sezon au făcut câteva dezvăluiri despre ce nu s-a văzut la televizor.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au văzut emisiunea și au reușit astfel să-și aducă aminte pe unde au fost și ce au făcut. În timpul filmărilor, totul se întâmplă foarte rapid, motiv pentru care au vizionat reality show-ul.

“Şi acum, când am văzut emisiunea, ne aducem și noi aminte exact unde am fost, că acolo faci atât de multe lucruri într-o singură zi, că după aceea nu mai știi unde ai fost şi asta este fascinant”, a spus Cătălin Bordea, în cadrul unui interviu pentru Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Cei doi au recunoscut că au fost numeroase momente în care au plâns. Totodată, au existat și multe certuri între ei, care nu s-au văzut pe micile ecrane, însă au reușit să treacă rapid peste ele.

“Multe nu s-au văzut, noi am mai plâns și după ce s-a închis camera, și înainte să ajungem la Irina. Şi am avut și niște certuri care nu s-au văzut, dar micuțe.

ADVERTISEMENT

Noi nu ne-am certat la modul să ne supărăm, că noi de acasă când am plecat am zis că dacă ne certăm, sunt certuri goale”, au mai dezvăluit cei doi comedianți.

În timpul competiției, cei doi au avut un cuvânt secret, pe care Nelu Cortea l-a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu. Din fericire, nu au fost nevoiți să folosească cuvântul respectiv.

ADVERTISEMENT

“Am avut și safe word, în caz că unul o ia razna, dar nu l-am folosit, din fericire. Maroan era cuvântul. Asta era important, să nu ştie ce zicem”, a spus fostul concurent.

Cei doi au vrut să renunțe la competiție

De altfel, au existat momente în care cei doi actori au vrut să renunțe, dar s-au motivat reciproc și au mers mai departe. În plus, cu fiecare etapă se apropiau de final, lucru care i-a făcut să nu renunțe.

“Da, cinci, minim cinci momente au fost. Din prima zi, am spus Stop a doua oară, dar am rămas. Ne-am motivat unul pe altul, pentru că cu fiecare etapă ne apropiam din ce în ce mai tare de final”, au mai povestit câștigătorii premiului cel mare America Express 2023.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea le-au învins pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu în marea finală. Cei doi au plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro. În timpul emisiunii, aceștia au câștigat patru amulete a câte 1.000 de euro.

ADVERTISEMENT