Life

Trucul simplu care te ajută să ai un păr sănătos și strălucitor. Te costă foarte puțin

Sfatul prețios pentru o podoabă capilară bogată și plină de viață întotdeauna. Prețul mic pe care trebuie să-l scoți din buzunar.
26.05.2023 | 22:16
Trucul simplu care te ajuta sa ai un par sanatos si stralucitor Te costa foarte putin
Sfatul prețios pentru o podoabă capilară bogată și plină de viață întotdeauna. Prețul mic pe care trebuie să-l scoți din buzunar. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Trucul simplu care te ajută să ai un păr sănătos și strălucitor. Te costă foarte puțin și nici nu este nevoie să faci programare la saloanele de înfrumusețare unde poți pierde ore întregi. De acum înainte vei apela la acesta de fiecare dată!

Sfatul prețios pentru o podoabă capilară bogată și plină de viață întotdeauna. Prețul mic pe care trebuie să-l scoți din buzunar

Specialiștii au un sfat prețios pentru o podoabă capilară bogată și plină de viață întotdeauna, fără a cumpăra produse costisitoare care de cele mai multe ori nu au niciun efect. În plus, are un preț foarte mic pe care trebuie să-l scoți din buzunar.

ADVERTISEMENT

Foarte puține femei aleg să-și facă propriile măști acasă, însă aceasta va oferi rezultatele dorite de la prima încercare. Și unde mai pui că nu trebuie să dai iama prin magazine pentru că ai deja ingredientele.

Mai exact, produsele de care ai nevoie pentru un păr luminos și strălucitor sunt: zațul de cafea, coaja de la o banană, o ceapă albă și o lingură de orez fiert. Pașii tratamentului natural sunt extrem de importanți.

ADVERTISEMENT

Pentru început trebuie să rupi coaja de banană în bucăți cât mai mici. Acestea se pun într-o oală la fiert, la foc potrivit. Se adaugă ceapa tocată, orezul și zațul de cafea și se amestecă foarte bine ingredientele din cratiță.

Acestea trebuie să fie acoperite în totalitate cu apă. Se lasă să fiarbă aproximativ 15 minute și se strecoară după ce a trecut această perioadă. Cu ajutorul lichidului obținut se masează blând scalpul și se aplică pe toată lungimea părului.

ADVERTISEMENT

Mască naturală pentru un păr mătăsos și strălucitor

Ulterior, capul se acoperă cu o cască de duș și se lasă să acționeze preț de o oră. La final masca se îndepărtează, părul se șamponează și se clătește foarte bine. Totodată, apa folosită trebuie să nu fie foarte fierbinte.

Părul va fi strălucitor și mătăsos imediat ce va fi uscat pentru că ingredientele din masca naturală, făcută în casă, au foarte multe proprietăți. Ele conțin minerale, vitamine și funcționează ca un panaceu pentru podoaba capilară.

ADVERTISEMENT

Aceleași beneficii pot fi obținute și din combinația dintre zaț de cafea și ulei de măsline, notează eva.ro. Se lasă să acționeze timp de 15 – 30 de minute și apoi se îndepărtează cu apă. Procedura are loc înainte de a spăla părul și se face cu regularitate.

ADVERTISEMENT
Tags: