Life

Trucul simplu prin care nu mai rămâi niciodată fără semnal la telefon. Se aplică indiferent de locul în care ești. Puțini români știu acest secret

Indiferent de locul în care te afli, acest truc simplu îți va asigura întotdeauna semnal la telefon. Puțini români știu acest secret.
19.05.2024 | 11:03
Trucul simplu prin care nu mai ramai niciodata fara semnal la telefon Se aplica indiferent de locul in care esti Putini romani stiu acest secret
Trucul simplu prin care nu rămâi fără semnal la telefon. Foto: Canva.com
ADVERTISEMENT

În ziua de azi, toată lumea deține un telefon mobil, util pentru comunicare și accesul la informații. Cel mai frustrant lucru este să nu prinzi semnal la telefon atunci când ai mai mare nevoie de el. Din fericire, experții au dezvăluit un truc care te ajută să te reconectezi rapid.

Cum să nu rămâi niciodată fără semnal la telefon. Trucul simplu care funcționează

Specialiștii au dezvăluit ce trebuie să faci pentru ca telefonul tău să se conecteze cu ușurință la o rețea cu un semnal puternic. Nu contează locul în care te afli, acest truc funcționează chiar și într-o zonă cu acoperire slabă.

ADVERTISEMENT

Informația vine de la Scott Polderman, un tiktoker renumit, cu o comunitate de 1,5 milioane de urmăritori. Acesta împărtășește trucuri utile pentru telefoane și alte sfaturi interesante. El a postat recent un videoclip în care le explică tuturor metoda prin care un smartphone își reia conexiunea la internet atunci când semnalul este mai slab.

Este mai simplu decât ai crede. Ce trebuie să faci

Tot ce trebuie să faci este să activezi și să dezactivezi modul avion al telefonului tău. Această acțiune resetează conexiunea telefonului și îl va forța să caute o rețea mai stabilă, cu semnal mai bun.

ADVERTISEMENT

„Trageți cu degetul din dreapta sus spre stânga jos pentru a deschide centrul de control. Dacă nu aveți un semnal bun, dați clic pe modul avion, iar telefonul va fi forțat să găsească o nouă rețea și să se reseteze. Este posibil să nu vedeți o schimbare dacă stați acasă. Funcționează atunci când călătorești de la un imobil la altul”, a explicat Polderman în clipul de pe Tiktok, conform celor de la Gandul.ro.

Acest truc funcționează pe ambele tipuri de telefoane, atât cele cu sistem de operare Android, cât și cele cu iOS. Este o soluție universală, indiferent de marca sau modelul telefonului tău.

ADVERTISEMENT

În plus, un smartphone se descarcă mai greu dacă lași modul avion activat pentru o perioadă mai lungă de timp. Atunci când modul avion este activat, telefonul își oprește căutarea activă a semnalului de la rețeaua mobilă, Wi-Fi sau Bluetooth, ceea ce poate duce la o economie de energie.

Desigur, semnalul este influențat de mai mulți factori, cum ar fi distanța față de turnurile de telecomunicații, obstacolele fizice din jur (cum ar fi clădirile mari sau munții) și interferențele electromagnetice.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă semnalul la telefon poate fi uneori nesigur, este încurajator să știi că există întotdeauna trucuri și alte soluții pentru a-l îmbunătăți și a te asigura că rămâi conectat cu cei dragi și cu lumea din jurul tău.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită