Trucuri de frumuseţe ale femeilor pe care bărbaţii le găsesc irezistibile

Iată câteva sfaturi de stil extrem de utile pentru primele intâlniri.
01.03.2018 | 22:48
Trucuri de frumusete ale femeilor pe care barbatii le gasesc irezistibile
ADVERTISEMENT

Poarta rochie rosie

Barbatilor le place sa le vada pe femei in rosu. Alege mai degraba o rochie rosie, decat un ruj rosu.

“Pentru o prima intalnire cu el, alege o rochie rosie, pentru ca rosul simbolizeaza increderea, iar aceasta este afrodisiacul suprem. In plus, rosul este si culoarea iubirii”, spune Julie Spira, fondatoarea site-ului CyberDatingExpert.com.

ADVERTISEMENT

Lasa-ti parul desprins

Studiile arata ca barbatii prefera femeile cu parul lung, pe care le considera mai frumoase si mai sexy. Asa ca la o intalnire romantica lasa-ti parul liber, pe spate, eventual coafat in niste bucle rebele.

“Barbatilor le place sa isi plimbe mainile prin parul femeilor”, spune Laurel House, experta in gestionarea problemelor de cuplu.

ADVERTISEMENT

Machiaza-te natural si evita fardul negru

Femeile considera machiajul smokey eyes ultra sexy, insa barbatilor nu le place ca ochii femeilor sa fie inconjurati de atata negru.

Totusi, machiaj natural nu inseamna lipsa machiajului. Asa ca poti folosi cu incredere fond de ten, gloss, un fard nude si un rimel.  In ciuda faptului ca se spune ca barbatilor le plac femeile naturale, un sondaj realizat de un site de dating a aratat ca acestia le apreciaza mai mult pe cele machiate.

ADVERTISEMENT

In urma unui sondaj s-a aflat ca o femeie machiata are de 3 ori mai multe sanse sa fie invitata la o intalnire decat una care are un look natural la poza de profil. Zoosk, un site de matrimoniale, a analizat profilurile a 1200 de femei si a ajuns la concluzia ca cele cat mai machiate au sanse mult mai mari sa isi gaseasca un partener.

Nu te imbraca exagerat de sexy la intalnirile cu el

Multe femei cred ca daca poarta o fusta mini si un decolteu provocator il vor fermeca cu atuurile lor fizice. Brabatii nu vor sa vada totul inca de la primele intalniri. Este important sa lasi si imaginatiei lui ceva de lucru!

ADVERTISEMENT

Nu il intimida purtand un decolteu de la care sa nu isi mai poata lua privirea!

Sursă: www.perfecte.ro

Tags: