Life

Trucurile de frumusețe ale Prințesei Diana. Le poți pune și tu în aplicare!

Prințesa Poporului, așa cum a fost ea denumită, s-a menținut un simbol al frumuseții până în zilele noastre. Cum reușea Lady Diana să arate impecabil întotdeauna?
22.02.2022 | 19:09
Trucurile de frumusete ale Printesei Diana Le poti pune si tu in aplicare
Trucurile de frumusețe ale Prințesei Diana. Sursa: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prințesa Diana a câștigat inimile poporului datorită bunătății sale nemărginite, pentru care mulți încă o iubesc. Dar nu doar asta a consacrat-o, ci și frumusețea și stilul său inconfundabil.

Oriunde mergea, aceasta atrăgea privirile trecătorilor. Pentru că fiecare femeie merită să se simtă ca o prințesă câteodată, îți prezintăm o listă cu secretele de frumusețe ale lui Lady Di.

ADVERTISEMENT

Hidratează-ți întotdeauna fața înainte de machiaj!

Adesea urmărită de paparazzi, Prințesa Poporului se asigura că este întotdeauna pregătită pentru obiectivul camerei.  Tenul său arăta tot timpul excelent, tocmai pentru că ținea cont de un aspect important. Înainte de a se machia, își hidrata pielea feței, pentru ca fondul de ten să se așeze mult mai bine.

Nu exagera cu machiajul ochilor!

Machiajul puternic din jurul ochilor este potrivit în anumite situații, dar nu este un look ce ar trebui abordat în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Prințesa Diana obișnuia să folosească un creion dermatograf albastru, dar a renunțat la acest obicei în favoarea unui aspect mai natural, optând pentru tonuri neutre.

Acorda atenție conturului pomeților

Dacă este aplicat greșit, conturul pomeților poate fi un adevărat dezastru. Mary Greenwell, make-up artistul Prințesei Diana, a explicat care sunt pașii de urmat pentru evidențierea trăsăturilor feței.

ADVERTISEMENT

Astfel că, pomeții trebuie evidențiați adăugând culoare dedesubtul acestora. Iluminatorul se aplica deasupra, printr-o mișcare de sus în jos cu pensula.

Se adăugă un fard în ton neutru pe acele părți ale obrajilor care se umflă în momentul zâmbetului, iar la final, cu ajutorul unei pensule mari se aplică bronzer pe marginile exterioare ale feței, conform BrightSide.

ADVERTISEMENT

Alege cu atenție nuanța rujului!

Există mai mulți factori de luat în considerare în alegerea nuanței rujului. Prin urmare, ziua la care se desfășoară evenimentul și ținuta sunt două aspecte foarte importante de care trebuie să se țină cont.

Greenwell spune că tonurile roz și nud funcționează cel mai bine pentru aspectul regal. Cu toate acestea, evenimentele nocturne necesită nuanțe mai închise.

Nu te teme să porți pălării!

Prințesa de Wales a fost văzută frecvent purtând o pălărie elegantă. Știa că a fi recognoscibilă era o necesitate regală, dar îi plăceau pălăriile pentru încrederea pe care acestea i-o ofereau.

Pălăriile lui Lady Di erau mai mult decât un simbol al regalității pentru ea. Pasiunea ei pentru aceste articole era una evidentă. Unele dintre cele mai emblematice look-uri ale Prințesei au inclus și un astfel de accesoriu pentru cap.

Parfumul ales are o importanță deosebită

Potrivit make-up artistei sale, Prințesa Diana purta întotdeauna un parfum care o făcea să se simtă bine și îi oferea încredere în sine.

 Uleiurile esențiale chiar sunt… esențiale

Prințesa Diana era un fan înfocat al aromaterapiei. Ea se bucura de beneficiile aduse de uleiurile esențiale înainte ca acestea să devină cunoscute la nivel global.

Aromaterapia ajută la înlăturarea efectelor stresului, ceva cu care Lady Di s-a confruntat cu siguranță în calitate de membră a Familiei Regale.

Respectă o rutină de îngrijire a tenului!

Menținerea unui aspect frumos și sănătos al pielii va face minuni pentru imaginea de ansamblu a unei persoane. Prințesa Diana a fost foarte consecventă cu rutina ei de îngrijire a tenului. Greenwell a spus că regretata prințesă își curăța, tonifia și hidrata chipul de două ori pe zi.

Adoptă un regim alimentar echilibrat

Darren O’Grady a fost bucătar regal timp de 15 ani. După divorțul prințesei Diana, el a continuat să-i gătească și a dezvăluit că aceasta era adepta mâncării sănătoase și că evita carbohidrații și carnea roșie.

 

ADVERTISEMENT