Trucuri pentru a scăpa de senzaţia de foame

Senzaţia de foame reprezintă o problemă importantă pentru cei care vor să slăbească, pentru că aceasta nu dispare, ci chiar se intensifică în timpul exerciţiilor la sala de sport. Fiind o chestiune psihologică sau psihomatică, se pot pune în aplicare câteva trucuri pentru a înşela creierul şi a-l convinge că nu ne este foame, relatează online revista Mujer Hoy.

Când îşi face apariţia senzaţia de foame, iar aşa-numitul „junk food” ne strigă din răsputeri pe nume şi prenume, cel mai bine este să avem la îndemână un măr şi câteva nuci. Este foarte sănătos şi poate îndepărta de facto senzaţia de foame şi a domoli monstrul din interiorul nostru. Mare atenţie, însă, la alte tipuri de gustări, pentru că studiile arată, de exemplu, că o pungă de snackuri — a se citi chipsuri — odată deschisă, este consumată în întregime, notează Agerpres.

În cazul participării la un cocktail, este de preferat pentru doamne să aleagă o poşetă „clutch”, nu o geantă de umăr. Trucul funcţionează pentru că, având întotdeauna o mână ocupată, vor mânca mai puţin şi mai rar. Dacă mâna cealaltă va fi ocupată cu un pahar de băutură, vor trebui să se gândească de două ori dacă merită să se ridice de pe canapea pentru a ronţăi ceva. Deciziile vor fi mai înţelepte.

Citeşte mai mult pe Digi24

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091