Donald Trump

Trump, pus la punct de un fost campion mondial: “E rasism curat ceea ce face!”

Donald Trump a fost criticat de un fost campion mondial cu Franţa. Preşedintele american este intens contestat de sportivii din Statele Unite ale Americii.
21.01.2018 | 14:17
Trump, pus la punct de un fost campion mondial:
ADVERTISEMENT

Donald Trump este cunoscut ca o persoană cotroversată, iar după ce a câştigat alegerile prezidenţiale în Statele Unite ale Americii, acesta a fost intens criticat de sportivi. Remarcile rasiste făcute de omul de afaceri nu au trecut neobservate nici în Europa.

Lilian Thuram a fost iritat de declaraţiile date de Donald Trump şi a pornit un atac la adresa preşedintelui american. Fostul campion mondial îl acuză că răspândeşte rasismul prin acţiunile sale şi l-a caracterizat ca fiind o persoană conflictuală.

ADVERTISEMENT

Trump, ieşire în decor la începutul anului

Trump este o persoană conflictuală şi care răspândeşte rasismul. Vorbeşte despre albi, negri, ţări bune sau ţări rele. Trage întotdeauna linie între culori. E rasism curat ceea ce face. Persoanele de culoare s-au săturat să fie catalogate doar după aspectul pielii. Fie că sunt de profesie medici, actori, preşedinţi de ţări sau oameni simpli care muncesc în diverse domenii. Ţin minte că în 1996 jucam în Italia am fost şi eu ţinta scandărilor rasiste, aşa cum s-a întâmplat şi cu Matuidi de curând. Asta înseamnă că în 20 de ani nimic nu s-a schimbat”, a declarat Lilian Thuram.

Recent, Donald Trump a avut o nouă ieşire în decor în timpul unei conferinţe de presă. Preşedintele Statelor Unite ale Americii a catalogat mai multe ţări din Africa şi America Latină ca fiind “nişte state de rahat”. 

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri