Gafă de proporţii în SUA! Pentagonul a distribuit pe Twitter un mesaj în care i se cerea demisia lui Trump

donald trump, turneu, asia, gafa, sua, twitter, pentagon

Donald Trump s-a întors din turneul asiatic, însă a fost ţinta unei gafe la întoarcerea în Statele Unite ale Americii. Echipa care gestionează pagina de Twitter a Pentagonului a comis o gafă majoră după ce au redistribuit mesajul unui utilizator al platformei online.

Joi seară, pe pagina de Twitter a Pentagonului a fost redistribuit mesajul unui utilizator. Până aici nimic special, doar că, mesajul era unul în care se cerea demisia mai multor oficiali, printre care şi Donald Trump.

"Soluţia e simplă. Roy Moore: ieşi din cursă. Al Franken: dă-ţi demisia din Congres. Donald Trump: renunţă la postul de preşedinte", a fost mesajul utilizatorului, redistribuit de echipa care gestionează pagina de Twitter a Pentagonului.

Departamentul Apărării, delimitare faţă de mesajul contra Trump

Mesajul a fost şters imediat de pe pagina de Twitter. Rob Manning, purtător de cuvânt al Departamentului Apărării, a precizat, printr-un comunicat de presă, că a fost vorba de o eroare.

"Un operator autorizat a redistribuit, din greşeală, conţinut care nu reflectă poziţia Departamentului Apărării. Operatorul a descoperit eroarea şi a şters rapid mesajul", se arată în comunicatul de presă.