Life

Trupa A.S.I.A., din nou pe scenă după 16 ani! Iana Novac a făcut anunțul marelui concert aniversar

Trupa A.S.I.A. se reunește la ani buni de când cele patru fete au ales cariere solo. Formația a împlinit 20 de ani de la debutul pe scena muzicală românească.
17.05.2022 | 20:59
Trupa ASIA din nou pe scena dupa 16 ani Iana Novac a facut anuntul marelui concert aniversar
Trupa A.S.I.A. se reunește. Iana Novac pregătește un concert aniversar. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Trupa A.S.I.A. va fi din nou pe scenă după 16 ani de la destrămare. Iana Novac a fost cea care a anunțat un concert aniversar la începutul lunii iunie, eveniment care va marca 20 de ani de când a debutat în muzică.

Trupa A.S.I.A. se reunește. Iana Novac pregătește un concert aniversar

Trupa A.S.I.A. va cânta în deschiderea concertului susținut de Iana Novac pe 7 iunie, la Sala Palatului. Cântăreața nu face parte din componența inițială, care a fost realizată din Anca, Sorana, Irina și Anemona. De aici vine și denumirea formației, de la inițialele fetelor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, la spectacol va fi prezent și unul din impresarii trupei, Florin Ionescu. Totodată, blondina a dezvăluit că pregătește și alte surprize, dar pe care momentan nu le va divulga fanilor săi, precizând că fostele colege nu ar fi vrut această reuniune.

„Pe 7 iunie la Sala Palatului voi sărbători 20 de ani de activitate artistică alături de Orchestra Metropolitană și Corul Acustic dirijat de Daniel Jinga și de invitații mei de seamă: Eugen Doga și trupa A.S.I.A.

ADVERTISEMENT

Va fi un spectacol special care va ține două ore. Eu am făcut parte din trupa A.S.I.A. și mi se părea normal ca la concertul meu aniversar să fie alături de mine, iar Eugen Doga este o personalitate și, cum îmi permit eu să spun, este cel mai mare compozitor român în viață.

Eu am cântat și cânt piesele dumnealui peste tot în lume, pe cele mai importante scene, și mi-am dorit enorm să fie alături de mine într-un moment atât de important. Pe această cale aș vrea să-i mulțumesc pentru onoarea de a-l avea lângă mine pe scenă.

ADVERTISEMENT

Nu, chiar acești artiști pe care mi i-am dorit au răspuns afirmativ și asta mă bucură tare”, a declarat Iana Novac pentru revista viva.ro.

A.S.I.A., din nou împreună pe scena muzicală

Trupa A.S.I.A. fost o formație românească de muzică pop înființată în data de 8 martie 1999. Cele patru cântărețe au pornit pe drumuri diferite în anul 2006. Printre piesele interpretate de artiste se numără: Dă-mi nopțile înapoi, Trenul pierdut sau Inima mea.

ADVERTISEMENT

Iana Novac este fericită că fostele colege îi sunt alături și că o susțin la acest eveniment important din viața ei. S-ar putea să fie ultimul concert unde cele patru apar împreună.

ADVERTISEMENT
Tags: