Life

ABBA a lansat prima piesă cu tematică de Crăciun. Melodia a ajuns la inimile fanilor

Legendara trupă ABBA a scos pe piață prima melodie care are legătură cu sărbătorile de iarnă. Piesa, lansată în urmă cu câteva ore, vine după aproape 40 de ani de la înființare.
03.12.2021 | 19:22
ABBA a lansat prima piesa cu tematica de Craciun Melodia a ajuns la inimile fanilor
ADVERTISEMENT

„Little Things”, se numește prima piesă cu tematică de Crăciun și a fost distribuită pe Youtube în urmă cu aproximativ 24 de ore. Până în momentul de față a adunat circa 200.000 de aprecieri.

Trupa ABBA exprimă prin intermediul versurilor bucuria dimineții zilei în care a venit pe lume Mântuitorul Isus Hristos, 25 decembrie.

ADVERTISEMENT

De asemenea, melodia are rolul de a ne aduce aminte că timpul petrecut în familie în această perioadă a anului este cel mai important.

ABBA are prima melodie de Crăciun. Little Things a fost lansată deja pe piața muzicală

Videoclipul este regizat de directorul britanic muzical premiat cu Grammy şi BRIT și arată un grup de elevi care discută despre tehnologia viitoare și despre felul în care se vor organiza concertele în 2022.

ADVERTISEMENT

Piesa „Little Things” este inclusă pe cel mai recent album, intitulat „Voyage”. Acesta reprezintă primul album de studio al formației suedeze.

Cei patru membrii: Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad l-au lansat la începutul lunii noiembrie.

ADVERTISEMENT

Trupa ABBA, din nou împreună după aproape 4 decenii

„Suntem atât de fericiţi că fanii noştri par să se fi bucurat de noul nostru album la fel de mult cum noi ne-am bucurat să-l facem!

A trecut ceva timp de când am creat muzică împreună. Aproape 40 de ani, de fapt. Am luat o pauză în primăvara anului 1982 şi acum ne-am decis că este vremea să ne reluăm activitatea.

ADVERTISEMENT

Sursa noastră principală de inspiraţie pentru a înregistra muzică din nou a venit din implicarea noastră în cel mai ciudat şi spectaculos concert la care v-aţi putea gândi.

Vom putea să ne relaxăm şi să ne uităm la versiunile noastre digitale în timp ce cântă pe o scenă special construită în Londra. Ciudat şi magnific!”.”, spunea trupa ABBA în urmă cu ceva vreme, notează g4media.ro.

Albumul a intrat pe locul întâi în 18 ţări, printre care se numără Marea Britanie. Succesul este înregistrat după aproximativ cinci decenii de la albumul de debut, și anume „Ring Ring”, apărut în 1973.

La scurt timp după ce a fost anunțat noul album, ABBA a stabilit un nou record. Peste 80.000 de copii au fost precomandate în doar trei zile în UK.

Totodată, în aceeași perioadă au fost vândute și peste 250.000 de bilete la concerte susținute de cei patru artiști.

ADVERTISEMENT