Life

Trupa Andre, revenire spectaculoasă. Andreea Bălan și Andreea Antonescu surprind în cel mai nou videoclip

21.11.2020 | 22:38
Trupa Andre revenire spectaculoasa Andreea Balan si Andreea Antonescu surprind in cel mai nou videoclip
Trupa Andre, revenire spectaculoasă. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, recuzită surprinzătoare în noul videoclip. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Trupa Andre se pregătește pentru o nouă piesă de senzație, care vine la pachet cu un videoclip surprinzător. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au făcut anunțul pe rețelele de socializare, alături de un teaser al piesei.

La aproape 20 de ani de la destrămare, trupa Andre revine în forță cu noi piese. Andreea Bălan și Andreea Antonescu par să se înțeleagă foarte bine și sunt pregătite să-și încânte fanii cu noi colaborări.

ADVERTISEMENT

Trupa Andre a fost înființată în 1998, când cele două artiste erau adolescente, iar piesele lor au cucerit topurile din România, fiind ascultate chiar și acum în cluburile din țară.

Trupa Andre, revenire spectaculoasă. Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac furori cu noul videoclip

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au reîntâlnit pe scenă în vara anului trecut, când au lansat o nouă piesă, la 17 ani de la destrămarea trupei Andre. Fanii au fost foarte încântați de revenirea formației, iar acum cele două cântărețe pregătesc un nou proiect muzical.

ADVERTISEMENT

Acestea au anunțat pe conturile lor de Instagram lansarea noii piese, intitulată ,,Nostalgii”, iar melodia vine la pachet cu un videoclip creativ, în care cele două cântărețe sunt îmbrăcate ca la începutul anilor 2000, făcând trimitere la perioada de glorie a trupei. Cele două își amintesc cu drag de vremurile în care s-au lansat în muzică și piesa pare să-i proiecteze pe ascultători în trecut.

,,Dragilor, abia astept sa ascultati noua piesa Andre ✨❤️ Se numeste NOSTALGII si se va lansa in curand 👏🏻🎼
Aveti aici teaser-ul 😍”, a scris Andreea Bălan în dreptul videoclipului.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au postat teaser-ul piesei pe rețelele de socializare, iar reacțiile nu au întârziat să apară, fanii fiind foarte nerăbdători să asculte varianta completă a piesei.

,,Copilăria mea am trăit o alături de voi!!! Nostalgii” sau ,,Aveti o formație minunata;si ati avut mare succes;e bn sa mai colaborati uneori!! Si sa aveti cate o melodie frumoasa!!!”, reprezintă doar o parte din comentariile internauților, fiind și ei nostalgici cu gândul la perioada în care s-a lansat trupa Andre.

ADVERTISEMENT