Life

Trupa Cargo se pregătește pentru primul turneu în Statele Unite. ”Este un vis devenit realitate”

Momente emoționante pentru trupa românească Cargo. Membrii formației se pregătesc pentru primul lor turneu în Statele Unite ale Americii.
20.10.2022 | 13:42
Trupa Cargo se pregateste pentru primul turneu in Statele Unite Este un vis devenit realitate
Trupa Cargo se pregătește pentru un turneu în Statele Unite. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Trupa Cargo împlinește în curând 37 de ani. 2021 a fost cel mai dureros an pentru membrii formației. Fondatorul acesteia, Adrian Bărar, a încetat din viață.

Trupa Cargo va susține primul său turneu în Statele Unite

Ulterior, după trecerea în neființă a celebrului artist, destinul trupei a ajuns în mâinile lui Adrian ”Baciu” Igrișan, care are planuri ambițioase. Drept dovadă, trupa urmează să susțină primele sale concerte în Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Trupa Cargo a concertat deja în Canada, iar în prezent se pregătește pentru un turneu intens în cele mai importante metropole din Statele Unite. Primul concert va debuta la Chicago la data de 12 noiembrie.

Datele pentru celelalte evenimente nu au fost încă făcut publice, însă cel mai probabil le vom afla în curând.

ADVERTISEMENT

Ce știm până acum este că piese de renume precum ”Dacă ploaia s-ar opri”, ”Nu pot trăi fără tine”, ”Mama”, ”Bagă-ți mințile în cap”, ”Batacanda” ori ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”, ar urma să fie auzite pe scenele din SUA.

Branko Podrumedic este cel care se ocupă de organizarea marelui turneu și spune că vede un vis devenit realitate. Una dintre cele mai populare formații de rock din România ajunge în Statele Unite, iar biletele au fost deja puse în vânzare.

ADVERTISEMENT

”Un vis devenit realitate” pentru trupa Cargo

”Este un vis devenit realitate ca cea mai populară formație rock din România, legenda Cargo, să cânte în Statele Unite. Deja biletele pentru primul concert, cel din Chicago au fost puse în vânzare”, spune organizatorul evenimentului, Branko Podrumedic.

Menționăm că Branko Podrumedic este extrem de cunoscut în spațiul public datorită zecilor de turnee internaționale pe care le-a organizat.

ADVERTISEMENT

Cu el au mai colaborat artiști de renume precum Loredana Groza, Connect R, dar și trupe precum Direcția 5 ori Talisman.

ADVERTISEMENT