Life

Trupa Gaz pe foc se reunește și urcă pe scena Untold. Ce a anunțat Lucian Viziru

Trupa Gaz pe foc se reunește cu un scop nobil, la 30 de ani de la înființare. Ce a anunțat Lucian Viziru despre revenirea pe scenă a trupei și cum sună nouă lor piesă.
05.08.2022 | 12:43
Trupa Gaz pe foc se reuneste si urca pe scena Untold Ce a anuntat Lucian Viziru
Trupa Gaz pe foc se reunește și urcă pe scena Untold. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Trupa Gaz pe foc se reunește în 2022, la 30 de ani de la înființarea ei! Totul este pentru o faptă bună, iar Lucian Viziru a dat mai multe detalii.

Trupa Gaz pe foc se reunește cu un scop nobil

Celebra trupă Gaz pe foc, care făcea furori în anii 2000, s-a reunit cu un scop nobil, la 30 de ani de la înființarea ei.

ADVERTISEMENT

Mai precis, trupa formată din Lucian Viziru, Andrei Roșu, Alin Lupșa și Paul Panait, se reunește pentru a strânge cât mai multe donații, care să fie de ajutor pentru persoanele care au nevoie de îngrijire paliativă.

Reunirea trupei vine la 30 de ani de la înființarea ei, dar și de la momentul în care a luat naștere proiectul HOSPICE Casa Speranței, un ONG care ajută bolnavii incurabili.

ADVERTISEMENT

„Cunosc din experiență personală ce înseamnă să lupți pentru cineva drag și fiecare zi câștigată este o binecuvântare.

De aceea, am rezonat întotdeauna cu astfel de proiecte, cu atât mai mult …de data aceasta când sunt convins că ne vor sprijini atât colegii noștri din showbiz și din sport, cât și oamenii care vor și pot face un bine”, a declarat Lucian Viziru.

ADVERTISEMENT

Reunirea trupei începe chiar la faimosul festival Untold, iar membrii săi chiar au lansat și o piesă nouă, alături de un videoclip.  „Încă te caut”, a apărut deja și pe Youtube.

Ce spun ceilalți membrii ai trupei despre reunirea acesteia

„Gaz pe Foc – oficial. Ne-am întors, pentru HOSPICE Casa Speranței. Multumim mult pentru primire, publicului de la UNTOLD!”, a scris Andrei Roșu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Paul Panait declara că trupa nu s-a stins niciodată pentru el și este fericit că poate retrăi momentele de glorie de muzician, timp în care vor fi strânse și donații.

„Pentru noi, Gaz pe Foc nu «s-a stins» niciodată și am simțit că va exista un moment în care ne vom întoarce, chiar dacă pentru o perioadă scurtă.

Sunt fericit că putem să ne reîntâlnim fanii, în pofida faptului că nu mai avem 20 de ani, iar copiii noștri au vârsta la care noi făceam primii pași în muzică. Și, firește, sperăm să ne ajute nevoia de implicare și donațiile fiecăruia dintre noi”, a spus Paul Panait.

ADVERTISEMENT
Tags: