Cele mai citite

Trupa Holograf şi-a lansat propriul radio! Melodiile trupei vor rula non-stop!

La patru decenii de la înfiinţare, faimoasa trupă Holograf, atât de iubită în România, şi-a lansat propriul post de radio, ca să nu mai fie la mâna producătorilor de emisiuni de radio.
02.03.2018 | 17:51
Trupa Holograf şi-a lansat propriul radio! Melodiile trupei vor rula non-stop!
ADVERTISEMENT

Cea mai iubită formaţie pop-rock românească, Holograf, oferă fanilor şi iubitorilor muzicii de calitate program cu toată discografia grupului de istorie.

La radioholograf.ro vor fi difuzate cele 126 de melodii pe care trupa le-a înregistrat în lunga sa carieră (timp în care au fost editate 25 de materiale audio şi video), „peste 12 ore de muzică non stop, melodii care nu se repetă”, explică Tino Furtună, clăparul şi unul din membrii fondatori ai trupei.

ADVERTISEMENT

Holograf a luat fiinţă în 1978. Primul abum integral a apărut în 1983 – „Holograf 1”, solist fiind Gabriel Cotabiţă. După venirea lui Dan Bittman (de la Iris), în 1987 (dar şi a lui Mugurel Vrabete) au urmat 11 albume de studio şi live-uri.

Piesele trupei sunt printre cele mai iubite şi mai fredonate de toate generaţiile de ascultători din România, care umplu sălile de concert de fiecare dată când evoluează Holograf.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.libertatea.ro

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri