FOTO. Steaua sau FCSB? Anunţul oficial al LPF pentru toţi fanii

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/08/2016, 13:49
FOTO. Steaua sau FCSB? Anunţul oficial al LPF pentru toţi fanii GALERIE FOTO

Oficialii CSA Steaua au trimis pe 14 iulie 2016 o notificare către formaţia finanţată de Gigi Becali, Liga Profesionistă de Fotbal şi FRF în care cele trei au fost somate, sub ameninţarea procesului, să nu mai folosească numele “Steaua” pentru echipa antrenată de Reghe.

După ce au primit notificarea de la CSA Steaua, oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal a trimis un răspuns şi îi anunţă pe cei de la Armată că formaţia finanţată de Gigi Becali are dreptul să folosească denumirea “Steaua”

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA NOTIFICAREA FĂCUTĂ DE ARMATĂ

Iată răspunsul celor de la LPF:

“Bună ziua,

Vă mulţumim pentru interesul acordat acestui subiect.

În ceea ce ne priveşte, considerăm că acesta nu este nici pe departe un caz care să suscite prea multe dezbateri, dreptul FC Steaua Bucureşti SA de a folosi denumirea “Steaua” fiind cît se poate de evident. Prin urmare, în condiţiile în care această nouă solicitare venită din partea CSA Steaua este nefondată, am considerat că nu este necesar să o facem publică.

Pe scurt, răspunzînd solicitării dumneavoastră: CSA Steaua a notificat LPF pe 29 iunie 2015 solicitîndu-ne să nu mai permitem folosirea denumirii “Steaua” de către FC Steaua Bucureşti SA. La data de 22 iulie 2015, LPF a răspuns CSA Steaua, arătînd motivele pentru care nu putem da curs unei astfel de solicitări. Mai mult, am recomandat CSA Steaua să se adreseze instanţei de judecată pentru ca aceasta să stabiliească dacă şi în ce măsură FC Steaua Bucureşti SA are dreptul să folosească denumirea “Steaua”. În urma acestei recomandări, CSA Steaua a acţionat în judecata FC Steaua Bucureşti SA, cerînd obligarea acesteia din urma sa nu mai folosească denumirea “Steaua” (dosar nr. 31705/3/2015 aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti).

La data de 11 mai 2016, Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea CSA Steaua, permiţînd astfel FC Steaua Bucureşti SA să folosească în continuare denumirea “Steaua” .

Pentru mai multă claritate vă transmitem atasat cele două răspunsuri date de LPF solicitărilor CSA Steaua. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA DOCUMENTELE

Avem convingerea ca cele de mai sus lămuresc întru totul problema dreptului FC Steaua Bucureşti SA de a folosi denumirea “Steaua”. 

Cu stimă,

Departamentul de Imagine şi Comunicare al LPF”, este răspunsul LPF, conform prosport.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×