Fotbal international

Trupa lui Laurențiu Reghecampf, învinsă de un fost campion european! Negredo a înscris un hattrick cu Al Wasl

03.04.2019 | 19:17
Trupa lui Laurentiu Reghecampf invinsa de un fost campion european Negredo a inscris un hattrick cu Al Wasl

Al Wasl, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf, a suferit o înfrângere dureroasă, scor 2-4, pe terenul celor de la Al Nasr, în etapa a 19-a a campionatului din Emiratele Arabe Unite. Trupa lui Reghecampf a început mai bine meciul după ce a înscris chiar în debutul partidei, dar veteranul atacant spaniol Alvara Negredo a fost cel care a adus Victoria gazdelor, cu un hat-trick de senzație.

Alvaro Negredo l-a învins pe Laurențiu Reghecampf în campionatul Emiratelor Arabe Unite

Canedo a deschis scorul pentru Al Wasl, printr-un penalty înscris în minutul 7. Alvaro Negredo a avut o ocazia să egaleze în minutul 20, dar a ratat lovitura de pedeapsă pe care a primit-o. Fostul international Iberic și-a luat însă revanșa cu vârf și îndesat în a doua repriză.

Problemele pentru Reghecampf au început în minutul 51, când Salem Awad a fost eliminat pentru două cartonașe galbene în trei minute. A urmat apoi recitalul lui Negredo, care a egalat în minutul 53. Replica a venit de la Canedo, care a înscris din nou pentru Al Wasl, în minutul 61. Negredo a egalat însă în minutul 77, pentru ca același fotbalist să dea pasa decisivă în minutul 83, la golul lui Salman. În prelungirile partidei fostului jucător al Sevillei a stabilit scorul final, 4-2 pentru Al Wasl.

Alvaro Negredo, hat-trick de senzație contra echipei lui Laurențiu Reghecampf, Al Wasl

Al Nasr iese din pasa proastă la cheremul echipei lui Reghecampf

După această victorie, Al Nasr reușește să iasă din perioada foarte dificilă. Trupa la care joacă Negredo și Yohann Cabaye nu mai câștigase un meci în campionat de la începutul lunii lui decembrie, în fața celor de la Al Fujairah. De altfel, ultima victorie a formației antrenate de Ivan Jovanovici a venit tot împotriva lui Al Wasl, în Cupa Golfului, scor 1-0 după prelungiri.

De partea cealaltă Al Wasl venea după trei victorii în liga internă, ultima obținută în fața celor de la Al Dhafra, scor 2-1. După acest meci, echipa lui Laurențiu Reghecampf rămâne pe locul 8 în liga internă, cu 23 de puncte.

  • 21 de meciuri și 10 goluri a adunat Alvaro Negredo pentru naționala Spaniei, alături de care a reușit să câștige Euro 2012