Life

Trupa Rebelde se reunește, după 12 ani de la destrămare. Veștile sunt uriașe pentru fani

15.10.2020 | 11:18
Trupa Rebelde se reuneste dupa 12 ani de la destramare Vestile sunt uriase pentru fani
Trupa Rebelde se va reuni după 12 ani
ADVERTISEMENT

Trupa Rebelde a anunțat că se reunește, după 12 ani de când s-a destrămat, fiind astfel o veste uriașă pentru fanii care i-au apreciat mereu.

Anunțul neașteptat a fost făcut de curând, iar Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez și Christopher Von Uckermann se vor reuni chiar în concert. Trupa Rebelde a fost apreciată și de publicul din România, odată cu serialul în care artiștii au putut fi văzuți, cu mai bine de un deceniu în urmă.

ADVERTISEMENT

Fanii acestui fenomen au mai putut afla de curând că producătorii serialului au avut în plan și o revenire pe micul ecran, însă pandemia cu noul virus a făcut ca posibilele filmări să întârzie.

Trupa Rebelde revine după 12 ani și va susține un concert inedit

Din componența originală a trupei vor lipsi însă Dulce Maria și Poncho, care au susținut că nu vor reveni în respectivele roluri. Totuși, veștile sunt considerate impresionante de către cei din public, care așteptau cu mare interes revenirea trupei Rebelde.

ADVERTISEMENT

Totodată, va exista și un concert care să le marcheze revenirea în plan artistic a celor de la Rebelde. Show-ul plănuit de reuniune va fi unul care ce va putea fi urmăriti din fanii din întreaga lume, pentru că se va desfășura în mediul virtual.

Spectacolul de reuniune a celor care în serial erau colegi de liceu va fi unul memorabil. Cei din trupa RBD plănuiesc să organizeze chiar o sesiune de depănat amintiri de pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Concertul este plănuit pentru data de 26 decembrie 2020 și va putea fi urmărit și de fanii din România, având ca oră de începere 18:00, în a doua zi de Crăciun. Surpriza a fost una pe măsură și deoarece concertul va însemna un maraton de 6 ore, pe care publicul îl poate urmări de acasă.

Trupa Rebelde se reunește, după 12 ani de la destrămare. Veștile sunt uriașe pentru fani
Trupa Rebelde va susține un concert în a doua zi de Crăciun cu ocazia reuniunii

La rândul ei, frumoasa Anahi a făcut marele anunț despre concertului trupei Rebelde pe contul ei oficial de Instagram. I-a bucurat pe fani prin intermediul unui filmuleț cu diverse scene din show-urile lor din anii trecuți.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anahi (@anahi) on

În mod cert nu vor lipsi din concert și piesele care au consacrat această trupă, iar fanii vor putea asculta live, de acasă, melodii precum “Rebelde”, “Solo Quédate En Silencio”, “Sálvame”, “Un Poco De Tu Amor”, “Nuestro Amor” sau “Este Corazón”.

ADVERTISEMENT
Tags: