News

Trupul fără cap al unui bărbat, descoperit în Barcelona de un român. Cadavrul se afla într-o valiză

Descoperire macabră făcută de un român, în Spania. Conaționalul nostru a găsit trupul fără cap al unui bărbat. Cadavrul se afla într-o valiză, pe o stradă din Barcelona.
01.12.2022 | 15:49
Trupul fara cap al unui barbat descoperit in Barcelona de un roman Cadavrul se afla intro valiza
Un român din Barcelona a trăit sperietura vieții. A descoperit, într-o valiză, trupul fără cap al unui bărbat. Sursa foto: elpais.com / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Șoc uriaș trăit de un român care locuiește în Barcelona la începutul acestei săptămâni.

Un român din Barcelona a trăit sperietura vieții. A descoperit, într-o valiză, trupul fără cap al unui bărbat

În timp ce căuta fier vechi într-un cartier din Barcelona, acesta a găsit un cadavru mutilat, informează publicația Spain in English.

Trupul, care era decapitat, se afla într-o valiză aruncată la o pubelă de gunoi din cartierul Eixample.

ADVERTISEMENT

Conform presei spaniole, totul s-a întâmplat marți, 29 noiembrie, la primele ore ale dimineții. În timp ce căuta prin gunoi, românul a dat peste o valiză foarte grea. Când a deschis-o a trăit un adevărat șoc: înăuntru era cadavrul unui bărbat.

Întregul episod a fost povestit de un vânzător local de tutun. Acesta a declarat Poliției că exact în momentul când distribuia tutun către unitățile din apropiere, un bărbat pe care îl cunoaște (n.r. românul) și care de obicei colectează lucruri din containere i-a spus că a văzut un cadavru.

ADVERTISEMENT

”Sunt vânzător de tutun și în fiecare dimineață merg și refac stocul de tutun al barurilor din zonă. O persoană care colectează fier vechi, un client de-al meu, m-a strigat exact după ce a găsit valiza”, a declarat bărbatul pentru presa iberică.

După ce s-a apropiat de pubelă, vânzătorul local de tutun a văzut cadavrul. Imediat a alertat o ambulanță care se afla în zonă.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, cei de pe ambulanță, de îndată ce au constatat prezența trupului neînsuflețit, au anunțat poliția.

Ce spun anchetatorii

Agenții de poliție sosiți la fața locului au izolat rapid zona. După ce au strâns probe din container, agenții au început cercetările pe străzile din apropiere, verificând eventualele camere de securitate care ar fi putut înregistra momentul în care cineva a pus valiza în container.

ADVERTISEMENT

Potrivit datelor preliminare din anchetă, ridicarea gunoiului a fost efectuată luni seara târziu. Asta înseamnă că valiza cu trupul decapitat trebuia să fi fost aruncată în container încă din noaptea de luni spre marți.

Ancheta este în plină desfășurare. Scopul principal al agenților este acum să afle identitatea victimei și să-i găsească pe cei sau cel vinovat de această crimă.

ADVERTISEMENT