News

Trupul interlopului Aly Sadoveanu a fost adus în țară. Cum arată cavoul impunător al acestuia

09.03.2021 | 14:37
Trupul interlopului Aly Sadoveanu a fost adus în țară. Cum arată cavoul impunător al acestuia
Trupul fostului lider al clanului Sadoveanu a ajuns la casa din Chitila. Rudele se pregătesc pentru priveghiul la care sunt așteptate sute de persoane. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al interlopului Aly Sadoveanu, executat în stil mafiot de partenerul său în Anheim, Statele Unite ale Americii, în urma unei neînțelegeri provocate de împărțirea banilor, a fost adus în țară, luni seară, în jurul orei 20:30, cu un zbor cargo.


Când va fi înmormântat liderul clanului Sadoveanu

Update, ora 14:30. Surse apropiate familiei lui Aly Sadoveanu au dezvăluit pentru FANATIK că înmormântarea interlopului va avea loc peste trei zile.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse citate de newsweek.ro, familia a fost nevoită să plătească pentru repatrierea pe calea aerului aproximativ 30.000 de dolari. Având în vedere că la priveghi sunt așteptate sute de persoane, atât polițiștii din Capitală, cât și cei de pe raza județului Ilfov au intrat în alertă.

Așa s-a întâmplat, de altfel, și anul trecut, când au avut loc funerariile liderului clanului Duduianu, Emi Pian, ucis cu sânge rece de un membru al clanului rival. Rudele și prietenii au ignorat complet restricțiile impuse de pandemie, iar conducerea Poliției Române s-a văzut nevoită să negocieze cu interlopii detaliile înmormântării.

ADVERTISEMENT

Cum arată cavoul interlopului Aly Sadoveanu. Trupul său neînsuflețit a fost repatriat

La casa lui Sadoveanu din Chitila, județul Ilfov, unde a fost adus trupul său neînsuflețit, zeci de persoane, printre care și lăutari cunoscuți, îl așteptau încă de duminică.

Aly Sadoveanu a fost împușcat în cap de un membru al grupării rivale, în urma unei neînțelegeri provocate de împărțirea sumei de 200.000 de dolari pe care o obținuseră împreună.

Execuția în stil mafiot a avut loc în plină, zi, pe o stradă din Anaheim, California și a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Din imagini se poate observa cum cei doi discută prin gard, iar la un moment dat Florin Andronache, alias Florin Americanu, un buzoian cu trecut infracțional „stabilit” de ani buni peste Ocean, scoate pistolul și îl lovește peste față pe interlop.

ADVERTISEMENT

Liderul clanului Sadoveanu a fost ucis chiar de „cumătrul” său

Deși prezenta semne vitale în momentul în care echipajele medicale au ajuns la fața locului, leziunile suferite s-au dovedit a-i fi fatale interlopului. Acesta s-a stins pe patul de spital, la scurt timp după nefericitul incident.

Așa arată cavoul în care va fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu
Așa arată cavoul în care va fi depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Aly Sadoveanu

Ca o ironie a sorții, cei doi erau atât de apropiați încât se adresau unul altuia cu apelativul „cumetre” și reușiseră să strângă sute de mii de dolari din cerșetorie. Ba chiar aveau propria lor afacere, prin intermediul căreia trimiteau în țară o parte din banii câștigați profitând de naivitatea americanilor.

Cunoscut drept lider al clanului Sadoveanu, care controla zona Chitila din județul Ilfov, Aurel Trandafir se afla în Statele Unite încă din 2018, când instanțele din România l-au condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri