News

Trupul lui Cristian, tânărul luat de apele râului Natisone alături de două prietene, a fost găsit. Anunțul presei italiene

Conform presei din Italia, trupul lui Cristian, tânărul luat de apele râului Natisone alături de două prietene, a fost găsit duminică.
23.06.2024 | 15:39
Trupul lui Cristian tanarul luat de apele raului Natisone alaturi de doua prietene a fost gasit Anuntul presei italiene
Trupul lui Cristian, tânărul luat de apele râului Natisone alături de două prietene, a fost găsit. Sursa foto: ansa.it / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Presa din Italia publică informația că, în cursul zilei de duminică, 23 iunie, trupul lui Cristian, tânărul luat de apele râului Natisone alături de două prietene, pe 31 mai, a fost găsit.

Trupul lui Cristian, tânărul luat de apele râului Natisone alături de două prietene, a fost găsit

După mai bine de trei săptămâni, salvatorii din Italia ar fi găsit trupul lui Cristian, tânărul de 25 de ani luat de apele râului Natisone alături de două prietene. Anunțul apare în presa din Italia.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la Sky Italia, duminică 23 iunie, la orele dimineții, odată cu scăderea nivelului apei, un cadavru a fost găsit lângă albia râului unde s-a produs accidentul în care au fost implicați cei trei tineri români.

Momentan, nu există încă o identificare oficială a trupului lui Cristian Molnar, însă este mai mult ca sigur faptul că despre el este vorba, notează sursa citată. Reamintim că, încă din primele zile de după tragedie, trupurile celor două tinere care erau alături de el fuseseră recuperate.

ADVERTISEMENT

Pompierii italieni, citați de Sky Italia, spun că trupul lui Cristian a fost găsit într-o baltă, într-un loc nu foarte departe de cel în care au fost găsite cele două fete, Patrizia Cormos, în vârstă de 20 de ani, și Bianca Doros, în vârstă de 23 de ani.

De 23 de zile, trupului tânărului român este căutat de pompierii din Italia. În ultimele zile, salvatorii și-au concentrat acțiunile de căutare la Premariacco, în Friuli. Aici, s-a căutat ”atât cât a fost posibil”, a explicat primarul localităţii, Michele De Sabata.

ADVERTISEMENT

La finalul săptămânii trecute, pompierii din Italia afirmau că acțiunile de căutare pentru găsirea lui Cristian Molnar se efectuează doar cu ajutorul câinilor antrenați pentru astfel de acțiuni.

Fratele lui Cristian Molnar, optimist până în ultimul moment

La o săptămână după tragedie, fratele lui Cristian Molnar, Petru Radu, cerea public autorităţilor italiene să intensifice căutările pe râul Natisone. Acesta nu-și pierduse speranța și credea că o minune este posibilă.

ADVERTISEMENT

”Este în viaţă, îi aud respiraţia, trebuie să ne grăbim să-l găsim şi să-l salvăm. Vreau să-l duc acasă la părinţii mei. Mi-au spus că vor reduce numărul de căutători: nici măcar să nu vă gândiţi la asta.

Dimpotrivă, eu cer oficial Italiei să le intensifice, pentru că cu cât trec mai multe zile, cu atât este mai multă nevoie de ei”, spunea Petre Radu pentru Corriere della Sera.

ADVERTISEMENT
Tags:
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului:...
Antrenor nou în Superliga! A semnat cu 2 zile înainte de startul sezonului: „Bun venit!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Drumul care îi scapă pe șoferi de traficul infernal. Acces mai rapid spre...
Drumul care îi scapă pe șoferi de traficul infernal. Acces mai rapid spre mare
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie...
„Cum să îi fie ruşine?” Reacția lui ÎPS Teodosie, după ce o femeie căsătorită s-a plâns de o situație care pare rușinoasă pentru familia ei
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?