Life

Trupul neînsuflețit al cântăreței Naomy, repatriat în România: ”S-a lăsat greu adusă”

Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei Naomy, adus în țara noastră. Anunțul făcut de o prietenă apropiată pe social media.
10.05.2024 | 19:05
Trupul neinsufletit al cantaretei Naomy repatriat in Romania Sa lasat greu adusa
Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei Naomy, adus în țara noastră. Anunțul făcut de o prietenă apropiată pe social media. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al cântăreței Naomy, repatriat în România. Celebrul transgender, pe numele real Florin Moldovan, s-a lăsat greu adus în țara natală, conform unei persoane cu care păstrase legătura în ultima perioadă.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei Naomy, adus în țara noastră. Anunțul făcut de o prietenă apropiată pe social media

Sicriul cu trupul neînsuflețit al artistei Naomy, adus în țara noastră. Anunțul făcut de o prietenă apropiată pe social media. Regretata artistă a încetat din viață pe 19 aprilie 2024, într-un spital din Germania.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, felicitări pentru toată implicarea ta, Limberg Tanja! Naomy a pornit astăzi către România, s-a lăsat greu adusă într-o țară care și-a bătut joc de ea pe parcursul vieții, dar și așa, ea a iubit țara ei.

Odihnă veșnică, regino…”, a scris Antonella Lerca Duda pe pagina de Facebook, în dreptul unei filmări în care apare sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei artiste, într-o mașină cu număr de Satu Mare.

ADVERTISEMENT

Regretata cântăreață Naomy urmează să fie condusă pe ultimul drum zilele următoare, însă deocamdată nu se știe data exactă. Asociația Accept și Identity Education au făcut anunțul în urmă cu puțină vreme, precizând cum a fost posibilă repatrierea artistei.

Naomy, înmormântată în București

Cele două organizații au mai transmis că familia a acceptat să se facă o strângere de fonduri pentru a fi repatriat trupul neînsuflețit al artistei Naomy, care a încetat din viață la 47 de ani, după ce anterior fusese în comă.

ADVERTISEMENT

„Am început, astfel, procedurile de repatriere și înmormântare ale lui Naomy, în acord atât cu partenerul ei, cât și cu familia din România. Costurile totale estimative sunt de 6.000 de euro. 

Oricare alt demers de a strânge bani pentru a o aduce acasă pe Naomy nu a fost făcut cu bună știință, în acest scop, așa cum nu va exista niciun alt demers financiar în afară de acesta.

ADVERTISEMENT

Înmormântarea va avea loc la București, la o dată cuprinsă în intervalul 7-12.05 și într-o locație pe care o vom anunța ulterior”, se arată într-un mesaj publicat recent pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: