Trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona a fost depus la Casa Rosada! Imagini de la priveghi. Live Video

Traian Terzian   
în Fotbal international
26/11/2020, 12:16
Trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona a fost depus la Casa Rosada! Imagini de la priveghi. Live Video
Familia vrea ca Diego Maradona să fie înmormântat astăzi. Anunț de ultimă oră din Argentina

Trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona a fost depus la Casa Rosada, locul unde se află Guvernul Argentinei.

UPDATE, 26 noiembrie, ora 12:17 / Argentinienii au venit în număr foarte mare să-şi ia rămas bun de la Diego Maradona.

Mii de persoane au ajuns la Casa Rosada, chiar dacă priveghiul a început la ora 06:00 (ora11:00 în România).


UPDATE, 26 noiembrie, ora 10:20 / Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Diego Maradona a fost depus la Casa Rosada. Familia fostului mare fotbalist a fost prezentă la priveghi, în timp ce mii de oameni au înconjurat piaţeta din jurul palatului prezidenţial.

Oscar Ruggeri, Sergio Batista, Julio “Vasco” Olarticoechea, Jorge Burruchaga, Ricardo Giusti, Carlos Tapia şi Oscar Garre, foşti colegi ai lui Diego Maradona, au trecut pe lângă catafalcul fostului fotbalist. Conform presei din Argentina, peste 1.000.000 de persoane vor dori să-şi ia rămas de la “El Pibe de Oro” în următoarele două zile.


La mai puțin de o lună după ce a împlinit vârsta de 60 de ani, Diego Maradona a murit în casa sa din orașul Tigre, unde se stabilise după operația pe creier.

Din primele informaţii, decesul lui Maradona a fost constatat la ora 13:02 (ora 18:02 în România), după ce patru ambulanţe au venit de urgenţă în încercare de a-l salva.

Casa Rosada, locul unde va fi depus trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona

Conform cotidianului Clarin, surse din cadrul Guvernului au dezvăluit că autopsia va avea loc miercuri seară în Argentina la morga spitalului San Fernando, pentru a confirma cauzele morții fostului mare fotbalist.

Aceleași surse au anunțat că joi dimineață trupul neînsuflețit al lui Diego Maradona va ajunge la Casa Rosada acolo unde va avea loc o scurtă ceremonie.

În plus, justiția din San Isidro a inițiat deja un caz în care patru procurori vor investiga circumstanțele morții lui Maradona.

Deși tragica veste a morții lui Diego Maradona a ajuns în toate colțurile lumii, fostul antrenor al acestuia la naționala Argentinei, Carlos Bilardo, încă nu știe de decesul acestuia, fiind protejat de familie din cauza bolii.

Președintele celor de la Napoli a spus că arena San Paolo s-ar putea numi ”Diego Maradona”. Argentinianul a evoluat pentru echipa din Italia între 1984 și 1991. A înscris 115 goluri în 259 de partide și a cucerit două titluri de campion al Italiei cu Napoli, dar și alte trei trofee.

Presa din Argentina şi-a adus aminte de un interviu acordat de “El Pibe de Oro” în 2005, în care a vorbit şi despre moarte. În cadrul emisiunii “La noche de 10”, Diego Maradona i-a acordat un interviu lui…Diego Maradona. În discuţie a venit vorba şi despre propria moarte, iar cel mare fotbalist din istorie a oferit un răspuns cutremurător la întrebarea “ce ai spune la propria înmormântare”.

Închide ×