Cele mai citite

Cum arată Trenul Regal, care a dus trupul neînsufleţit al Regelui Mihai pe ultimul drum către Curtea de Argeş

La ora 14:40, trupul neînsufleţit al Regelui Mihai va fi dus la Curtea de Argeş cu Trenul Regal.
Autor: Filon Stan | 16.12.2017 | 14:27

Trupul neînsufleţit al Regelui Mihai a fost dus cu Trenul Regal la Curtea de Argeş. Aici, ultimul Rege al României îşi va dormi somnul de veci alături de soţia sa, Regina Ana. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!


Sicriul cu corpul neînsufleţit al Majestăţii Sale va fi transportat la ora 14.40 cu Trenul Regal de la Bucureşti la Curtea de Argeş. Vor călători în Trenul Regal Custodele Coroanei şi membrii Familiei Regale a României. Prezenţa presei şi a publicului va fi permisă la Gara Regală Băneasa.

Trupul neînsufleţit al Regelui Mihai va fi dus la Curtea de Argeş cu trenul Regal

Trenul Regal va circula cu viteză redusă în următoarele localităţi: Chitila (ora 14.51) – Titu (ora 15.41) – Piteşti (ora 16.46). La ora 17.30, cortegiul funerar se va deplasa de la gară la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş. Prezenţa presei şi a publicului va fi permisă la Gara din Curtea de Argeş.

La ora 17.50, va avea loc slujba de îngropare a Regelui Mihai I în Catedrala Mănăstirii Curtea de Argeş. La ora 18.20, sicriul va fi purtat într-o procesiune pe jos către Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală. La ora 18.40 va avea loc ceremonia religioasă a îngropării în Noua Catedrală Arhiespiscopală şi Regală.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!