News

Trupul neînsuflețit al tânărul care s-a înecat în Jiu a fost găsit după cinci zile

Trupul tânărului de 28 de ani căzut în Jiu a fost găsit. Acesta alunecase din barcă în urmă cu cinci zile.
11.06.2021 | 15:38
Trupul neinsufletit al tanarul care sa inecat in Jiu a fost gasit dupa cinci zile
Trupul neînsuflețit al tânărul care s-a înecat în Jiu a fost găsit după cinci zile: sursa foto ISU
ADVERTISEMENT

Pompierii au anunțat vineri, că l-au găsit pe Mihai Laurențiu Beuran după aproape o săptămână de căutări. Tânărul a alunecat din barcă și s-a înecat în râul Jiu. Cadavrul a fost descoperit în apropierea barajului de la Termocentrala Rovinari.

Tânărul de 28 de ani plecare cu mai mulți prieteni să se plimbe. În momentul tragediei în barcă cu el se mai afla un bărbat în vârstă de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al tânărul care s-a înecat în Jiu a fost găsit după cinci zile

După mai bine de cinci zile de căutări, trupul lui Mihai Laurențiu Beuran a fost găsit nu departe de barajul de la Termocentrala Rovinari.

“Astăzi, 11 Iunie 2021, in jurul orelor 13:00, misiunea de căutare a tânărului căzut in apele Jiului, zona Vârț, a luat sfârșit.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit de către un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Rovinari – Detașamentul de Pompieri Motru”, se arata într-un comunicat al IPJ Gorj.

Oamenii legii au luat legătura cu familia pentru identificarea cadavrului, apoi se va efectua o necropsie.

ADVERTISEMENT

Tânărul se căsătorise cu două zile înaintea tragediei

Mihai se căsătorise cu două zile înaintea tragediei, iar soția sa este însărcinată. Tânărul de 28 de ani a plecat să se plimbe împreună cu alți trei prieteni cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Rovinari. Doi dintre bărbați au coborât din barcă chiar înainte de tragedie.

Mihai Laurențiu Beuran s-a dezechilibrat și a alunecat în apă. Celălalt bărbat de 35 de ani a căzut și el, dar a fost salvat de echipele de intervenție, în zona barajului din localitatea Vârț. Barca pneumatică rămăsese imobilizată de curenți în zona digului.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte de a fi găsit trupul neînsuflețit al lui Mihai Laurențiu Beuran prietenii acestuia puseseră un anunț pe conturile de socializare.

“Are o soție care trebuie să nască zilele astea are o mama și un frate care suferă pe tema asta, haideți fiecare să mergem acolo și să verificăm cu atenție dacă autoritățile nu o fac! (…)

Toți din familia lui nu dorm, stau în tensiune!!!”, au scris mai mulți gorjeni pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT