Trupul unui bărbat care plutea pe mare, descoperit la Sulina! Ce spun polițiștii

Alexandru Năstase   
în HotNews
30/08/2020, 15:13
Trupul unui bărbat care plutea pe mare, descoperit la Sulina! Ce spun polițiștii GALERIE FOTO
Trupul bărbatului plutea în apropiere de Sulina. Sursa foto - facebook

Trupul unui bărbat care plutea pe mare a fost descoperit la Sulina! Poliţişti fac cercetări în acest caz pentru a stabili cum a survenit decesul şi pentru a afla identitatea victimei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, oamenii legii au fost sesizati cu privire la faptul că o persoană pluteşte pe apele Mării Negre.

Totul se petrecea în zona oraşului Sulina. Din păcate, echipajele medicale sosite, de asemenea, la faţa locului, au declarat decesul.

Trupul unui bărbat a fost găsit plutind în mare

Interesant este că la examinarea exterioară a cadavrului nu au fost constatate urme de violenţă. Acum, trupul neînsufleţit al bărbatului urmează a fi transportat la Serviciul de Medicină Legală.

Abia aici va avea loc efectuarea necropsiei, una care va elucida mai multe date despre felul în care bărbatul și-a găsit sfârșitul.

De remarcat că poliţiştii au intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă (moarte suspecta).

Aceștia au anunțat că vor efectua cercetari pentru stabilirea identităţii bărbatului, precum şi a tuturor circumstanţelor în care s-a produs incidentul.

Conform primelor informații, alarma a fost dată la prima oră a zilei atunci când o persoană a sunat la numărul de urgență, 112.

Aceasta a anunțat că o persoană plutește în Marea Neagră, în apropiere de Sulina.

 

Închide ×