Duel de VIS în semifinala Europa League! Arsenal joacă împotriva lui Atletico Madrid

Tibi Demeter   
in Fotbal international
12/04/2018, 22:00
Duel de VIS în semifinala Europa League! Arsenal joacă împotriva lui Atletico Madrid

UPDATE, ora 13:15. S-au stabilit cele două semifinale din Europa League:

Salzburg – Marseille

Arsenal – Atletico Madrid


UPDATE, ora 13:00. A început ceremonia tragerii la sorţi pentru semifinalele Europa League.VEZI TRAGEREA LIVE VIDEO AICI 


UPDATE, ora 00:00 / Salzburg, Atletico Madrid, Arsenal şi Marseille sunt echipele care s-au calificat în semifinalele Europa League. Tragerea la sorţi va avea loc vineri, de la ora 13:00, la Nyon.

Marseille – Leipzig 5-2 (0-1 în tur) – VEZI AICI GOLURILE MARCATE

Salzburg – Lazio 4-1 (2-4 în tur) – VEZI AICI GOLURILE MARCATE

ŢSKA Moscova – Arsenal 2-2 (1-4 în tur) – VEZI AICI GOLURILE MARCATE

Sporting – Atletico Madrid 1-0 (0-2 în tur) – VEZI AICI GOLURILE MARCATE


Arsenal este echipa care are cele mai mari şanse să obţină calificarea în semifinalele Europa League, după victorie cu 4-1 de pe Emirates. Trupa lui Arsene Wenger visează la câştigarea trofeului pentru a putea participa din sezonul viitor în Liga Campionilor.

Lazio pleacă şi ea cu un avantaj important în partida retur cu Salzburg, în urma victoriei cu 4-2 de pe Stadio Olimpico. Atletico Madrid a câştigat cu 2-0 partida cu Sporting de pe Wanda Metropolitana şi are un avantaj greu de remontat la Lisabona.

Marseille – Leipzig, cel mai echilibrat duel

Francezii au şanse importante să întoarcă soarta dublei manşe, în condiţiile în care RB Leipzig s-a impus la limită, 1-0, în partida tur. Trupa de pe Velodrome a dominat clar prima repriză a partidei din Germania, însă a fost învinsă în cele din urmă.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×