Fotbal international

Video si foto. Aşa trebuie să joace Arsenal în deplasarea de la Moscova! Fanii tunarilor, glume despre meciul cu ŢSKA

În Europa League tunarii au avut o tragere bună pentru sferturi: ŢSKA Moscova - Arsenal. Cum au reacţionat fanii englezi în contextul politic cu Rusia.
Autor: Sorin Dumitrescu | 16.03.2018 | 21:42

Arsenal a avut destulă şansă la tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul sferturilor de finală ale Europa League. Deşi a produs marea surpriză a optimilor, eliminând pe Lyon cu un spectaculos 3-2 în Franţa, după ce pierduse acasă cu 1-0, ŢSKA Moscova are puţine şanse de a trece de oamenii lui Arsene Wenger.

Însă acest meci pică în cel mai prost moment cu putinţă, cel al unor relaţii din ce în ce mai tensionate între Marea Britanie şi Rusia, ca urmare a otrăvirii la Salisbury, în plină zi, în incinta unui centru comercial, a unui fost spion rus şi a fetei sale, contaminaţi cu o substanţă neuro-toxică.

Premierul britanic Theresa May a luat deşi măsuri dure la adresa Moscovei care au înfuriat Kremlinul. Ea a anunţat că nici un membru al Casei Regale sau al guvernului britanic nu va fi prezent la turneul final al CM din Rusia şi a decis expulzarea a 23 de spioni ruşi de pe teritoriul britanic.

În acest context fierbinte era clar că fanii lui Arsenal vor posta multe meme-uri pe tema modului în care ar trebui să facă echipa lor deplasarea lor la Moscova, pentru a se proteja. Vă redăm mai jos câteva dintre cele mai reuşite glume.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!