Sport

ŢSKA Moscova – CSM Bucureşti 24-19. “Tigroaicele” ratează dramatic calificarea în Final Four!

11.04.2021 | 18:34
TSKA Moscova  CSM Bucuresti 2419 Tigroaicele rateaza dramatic calificarea in Final Four
ADVERTISEMENT

CSM București a pierdut dramatic calificarea în Final Four după 19-24 împotriva lui ȚSKA Moscova. A fost un meci nebun în care “tigroaicele” au pierdut calificarea printre degete. La ultimul atac, CSM București nu a ajuns să arunce la poartă și datorită numărului mai mare de goluri din deplasare, ȚSKA Moscova merge în Final Four. 


ȚSKA Moscova – CSM București 24-19

FINAL INCREDIBIL DE MECI! La ultimul atac, CSM București nu a mai putut arunca la poartă și a ratat calificarea în Final Four. CSM ratează calificarea la golurile marcate în deplasare: 32-27 și 19-24. 

ADVERTISEMENT

Min. 58: 24-19. Time-out CSM București! Avem nevoie de un gol pentru calificare!

Min. 58: 23-19. Cristina Neagu ține CSM-ul în viață! Două goluri. Emoții mari.

Min. 56: 23-17. ȚSKA Moscova continuă să aibă 6 lungimi avans. Rusoaicele nu se grăbesc.

Min. 52: 21-15. CSM București are nevoie de două goluri pentru a reintra în cărțile calificării. Foarte modest jocul în partea secundă

Min. 49. 19-14. Atac inexistent pentru CSM București care are nevoie de 10 minut uriașe pentru calificarea în Final Four

ADVERTISEMENT

Min. 43: 18-13. Doar două goluri a marcat CSM București în partea secundă.

Min. 40: 17-13. Lazovic înscrie pentru CSM, dar rusoaicele refac diferența de patru goluri

Min. 36: 15-12! Chiper a ratat din extremă și imediat Heindahl duce ȚSKA Moscova la trei goluri

Min. 33: 14-11! ȚSKA Moscova se duce pentru prima dată la trei goluri și CSM mai are două lungimi avans.

START în repriza secundă! 

PAUZĂ! ȚSKA Moscova conduce cu 12-11. CSM a trecut printr-un moment dificil, însă deocamdată lucrurile stau bine. Neagu face un meci excelent cu 6 goluri din 7 aruncări.

ADVERTISEMENT

Min. 27: 12-10. ȚSKA Moscova are pentru prima dată două goluri avans.

Min. 22: 10-9. Rusoaicele revin de la 6-9 la 10-9. “Tigroaicele” au o perioadă mai slabă de joc după un început bun.

Min. 20: 7-9. CSM București rezistă și în inferioritate și rămâne avantajul de două goluri

Min. 17: 5-7. CSM București se desprinde la două goluri grație golului marcat de Neagu. Foarte bună forma Jelenei Grubisic.

ADVERTISEMENT

Min. 15: 5-5. În continuare, lucrurile sunt echilibrate. Nicio echipă nu a avut un avans de două goluri!

Min. 10: 3-3. Echilibru în start de meci. Lucrurile merg bine deocamdată pentru CSM

Min. 5: 1-1. Ristovska și Omoregie au marcat până acum. Doar două goluri în primele 5 minute

Min. 2: 0-0. Cei doi portari au avut parade extraordinare până acum!

START DE MECI

Echipele: 


Fetele de la CSM Bucureşti au toate motivele să regrete fluctuaţiile în evoluţie în a doua repriză a partidei tur, pentru că au condus şi la nouă goluri, o diferenţă care acum s-ar fi putut dovedi a fi suficientă pentru calificarea în Final Four.

Aşa, cele cinci goluri pe care Cristina Neagu şi colegele ei le au nu sunt liniştitoare. Şi în turul precedent ŢSKA a capotat, neaşteptat, la cinci lungimi în Slovenia, acasă la Krim Ljubljana, pentru ca la Moscova să se impună la şase goluri şi să se califice.

ŢSKA Moscova – CSM Bucureşti Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida ŢSKA Moscova – CSM Bucureşti se joacă duminică, 11 aprilie, de la ora 17:00, în capitala Rusiei şi este transmisă în direct pe programele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. De asemeni, o puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO

Misiunea tigroaicelor nu este deloc uşoară pentru că ŢSKA este considerată la acest moment, chiar dacă este înfiinţată cu foarte puţin timp în urmă, drept una dintre cele mai puternice echipe din handbalul feminin european.

Revenire de top în lotul lui CSM Bucureşti

Din fericire pentru antrenorul Adi Vasile, dincolo de faptul că toate jucătoarele din primul meci sunt bine fizic a primit şi excelenta veste a revenirii la antrenamente după o serioasă accidentare a braziliencei Alexandrina Barbosa, ceea ce înseamnă o gură de foc în plus la linia de 9 metri.

Cristina Neagu a ratat în jocul de la Bucureşti câteva aruncări de la 7 metri şi acest lucru a contat enorm în economia partidei. Jelena Grubisic a fost fantastică în prima repriză, după pauză nemaireuşind aceeaşi prestaţie de top.

Lazovic, arma secretă la Bucureşti

Foarte bună a fost evoluţia Barbarei Lazovic, iar slovena Omoregye a avut apariţii cruciale prin pătrunderi individuale. Şi Laura Moisă a avut câteva execuţii de efect din extremă, dar a alternat momentele bune cu ratări importante.

Casele de pariuri cred în victoria rusoiacelor, cârora le acordă cota de 1,45 la victorie. CSM are o cotă de 3,50 la victorie. TSKA este foarte redutabilă acasă, unde nu a pierdut decât de două ori în ultimul an.

ADVERTISEMENT