Fotbal international

ŢSKA Moscova – Real Madrid 1-0. Surpriza serii în Champions League! Deținătoarea trofeului pierde în Rusia

03.10.2018 | 00:04
TSKA Moscova  Real Madrid 10 Surpriza serii in Champions League Detinatoarea trofeului pierde in Rusia

Real Madrid a pierdut cu 0-1 partida jucată în deplasare cu ȚSKA Moscova, contând pentru etapa a doua din grupele Ligii Campionilor. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 2 de VlasicVezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

ȚSKA este astfel surprinzătorul lider al grupei după două runde, acumulând patru puncte din disputele cu Viktoria Plzen și Real Madrid. Rușii sunt urmați în clasament de Real Madrid și de AS Roma, fiecare cu trei puncte. Plzen este ultima, cu un singur punct.

Real Madrid nu a putut conta la acest meci pe patru jucători importanți: Sergio Ramos, Bale, Marcelo și Isco.

Min. 2 – GOOOOL ȚSKA! Vlasic deschide scorul

Min. 1 – A început meciul


UPDATE ora 08:55. Echipele de start

TSKA Moscova - Real Madrid
TSKA Moscova – Real Madrid

La toate aceste tensiuni Lopetegui trebuie să adauge şi problemele serioase de lot pentru un meci deloc uşor, pentru că ŢSKA acasă a făcut de-a lungul timpului viaţă foarte grea multor nume mari, unele ieşind cu capetele plecate din vizita în capitala Rusiei. Îi are indisponibili pe Marcelo, pe care l-a pierdut după meciul de la mijlocul săptămânii de la Sevilla şi pe Sergio Ramos în apărare, pe Isco şi pe Bale în compartimentul median.

ŢSKA Moscova -.Real Madrid. Cum se va descurca Lopetegui cu aceste absenţe importante

Patru piese grele, foarte importante fiecare în felul ei şi toţi patru la un loc. Sergio Ramos a acuzat şi el dureri la ieşirea de pe teren la finalul meciului cu Atletico, dar nu este accidentat şi explicaţia lui Lopetegui a fost că purtătorul banderolei de căpitan al Realului are mai multe meciuri jucate în ultimul an decât toţi coechipierii lui şi este extrem de obosit.

Fără Marcelo şi Sergio Ramos rămâne un adevărat rebus apărarea madrilenilor la Moscova. Poate fi cu Dani Carvajal, Vallejo, Varane şi Nacho, poate fi cu Carvajal, Nacho, Varane, Reguilon sau cu Carvajal, Nacho, Varane şi Odriozola. În oricare situaţie siguranţă nu este sută la sută, fiind o formulă de urgenţă, inedită, care poate crea oricând surprize neplăcute. Cel puţin flancul stâng înseamnă clar o improvizaţie, indiferent cine ar juca acolo şi ruşii nu au cum să nu cunoască acest element de vulnerabilitate din defensiva Realului, pentru a încerca să profite. Şi faptul că Varane nu îl va avea alături pe Ramos poate fi o şansă în plus pentru atacanţii lui ŢSKA.

Bale nu a suferit vreo leziune musculară, Isco operat de apendicită

La mijloc sunt clare numele lui Casemiro, Modric şi Kroos.Lipsesc galezul Gareth Bale, ieşit la pauza derbyului cu dureri la adductori şi Isco. La primul vestea bună este că RMN-ul nu a evidenţiat nici o leziune musculară, deci poate relua antrenamentele de joi. Isco e în convalescenţă după o peraţie de apendicită. De aici încolo sunt numai variante.

ŢSKA Moscova - Real Madrid. Galezul Gareth Bale nu va juca nici el. Dar, din fericire, nu are leziune musculară
ŢSKA Moscova – Real Madrid. Galezul Gareth Bale nu va juca nici el.

Fie îl adăugăm pe Dani Ceballos şi avem o linie de patru, cu două vârfuri, Asensio şi Benzema, fie îl trecem pe Asensio la mijloc şi în faţă Benzema va face cuplu cu Mariano, atacantul răscumpărat de la Lyon, fie în locul lui Mariano va fi introdus cu curaj tânărul brazilian Vinicius. Şi mai există soluţia 4-3-3, în care tripleta Casemiro-Modric-Kroos e bătută în cuie, iar în atac vor juca Asensio-Benzema-Mariano sau Asensio-Benzema-Vinicius. Acestea sunt şi variantele analizate de către unul dintre cotidianele de casă ale Realului, Marca, iar opinia este una clară. Cu oricare dintre formulele expuse echipa lui Lopetegui nu va avea viaţă uşoară cu ruşii. Şi nici pentru centralul partidei, românul Ovidiu Haţegan, nu se anunţă o partidă uşoară.

Tags: