Fotbal intern

Tsoumou, eroul FCSB în derby-ul cu U Craiova, gol la debut: ”Mi-au dat oportunitatea să joc la ei și i-am răsplătit pe teren”

15.09.2019 | 23:23
Tsoumou eroul FCSB in derbyul cu U Craiova gol la debut Miau dat oportunitatea sa joc la ei si iam rasplatit pe teren
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat un nou meci în deplasare cu Universitatea Craiova, scor 1-0, după golul marcat de noua achiziție Juvhel Tsoumou. Intrat pe teren în minutul 64, fostul jucător de la Hermannstadt a adus toate cele trei puncte cu un gol marcat în minutul 88.

Juvhel Tsoumou, fericit după golul victoriei: ”Mi-au dat oportunitatea să joc la ei și i-am răsplătit pe teren”

Imediat după meciul de debut la FCSB, în care a fost eroul bucureștenilor, Tsomou s-a declarat încântat de victoria echipei sale și spune că nu a făcut altceva decât să răsplătească încrederea clubului: ”Când intri pe teren ca atacant vrei să înscrii. Am făcut un meci bun atât ofensiv, cât și defensiv. Steaua e cea mai mare echipă din România. Să vii în probe nu e o problemă. Mi-au dat oportunitatea să joc la ei și i-am răsplătit pe teren. Azi, norocul a ținut cu noi. Dacă toți marchează, e bine pentru echipă. Nu contează cine e titular”, a spus vârful congolez.

ADVERTISEMENT

Despre cum l-a convins pe Gigi Becali, Tsomou a spus: ”L-am convins pe patron cu goluri. Eu iubesc fotbalul. Nu mă gândesc la bani atunci când sunt la un club mare ca Steaua. Banii vin dacă vom câștiga. Atmosfera de la Craiova a fost ca în Bundesliga. De aceea jucăm fotbal, pentru o asemenea atmosferă.”

Tsoumou a venit la FCSB în urmă cu câteva zile
Tsoumou a venit la FCSB în urmă cu câteva zile. Sursa foto: sportpictures.eu

Tsoumou a venit la FCSB în urmă cu câteva zile

Juvhel Tsomou a semnat cu FCSB în urmă cu patru zile. Fostul atacant de la Hermannstadt s-a aflat în probe în ultima lună și l-a convins pe Gigi Becali să-l păstreze: ”Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu cel mai mare club din România. Știam echipa încă de pe vremea când evoluam în Bundesliga şi sper să am mult succes alături de echipă şi să câştigăm cât mai multe trofee. Mulţumesc mult conducerii clubului pentru încrederea pe care am primit-o şi, de asemenea, îi mulţumesc mult agentului meu, care mereu a crezut în mine”, a spus Tsoumou la prezentare.

ADVERTISEMENT