Editoriale

Tu cum te-ai distrat de Crăciun? “O zi din viaţa lui Andrei Ivan” :-)

Zilele trecute, o declaraţie a lui Andrei Ivan a făcut furori în media: "FC Barcelona m-a urmărit un an şi jumătate, dar apoi m-au văzut cei de la Krasnodar şi am ales acest club. Echipa este bună, puternică. În plus, stadionul este frumos, iar condiţiile sunt foarte bune."
27.12.2017 | 14:23
Tu cum teai distrat de Craciun O zi din viata lui Andrei Ivan
ADVERTISEMENT

Daniel Şendre îţi spune cum arată o zi din viaţa lui Andrei Ivan:

Ora 08:00 M-am trezit şi mi-era sete, aşa că m-am dus în bucătărie să-mi umplu un pahar cu apă Evian, dar am ales să beau apă de la chiuvetă. Foarte bună, au pus clor cât a trebuit, părea şi limpede, cât de cât!

Ora 08:02 M-am dus la baie, unde am vrut să mă spăl pe dinţi cu Colgate, dar mi-am adus aminte de solniţă, aşa că m-am spălat cu sare. Dinţii mei sunt şi mai albi acum!

ADVERTISEMENT

Ora 08:20 Mi-am făcut o cafea la ibric, ca să încep ziua bine. Aveam nişte Lavazza din duty-free, din Barcelona, dar am ales să beau un Nechezol din Cora. Am găsit o ofertă bună şi în Krasnodar, vrac, vreo 7 Kile la 2 $. Recomand!

Ora 09:00 Am coborât până la benzinarie să-mi cumpăr săptămânalele Dilema Veche şi Fanatik, dacă le mai găsesc, dar am luat o integramă, până la urmă. Avea o copertă frumoasă, viu colorată, care m-a atras.

ADVERTISEMENT

Ora 10:20 M-am gândit să văd ce se mai întâmplă prin lume, pe CNN, dar am deschis televizorul pe Kanal D, la “Noră pentru Mama”. Prea multă dramă, nu m-am uitat decât o oră, cel mult.

Ora 12:10 Am sunat un prieten şi l-am invitat în oraş la masa de prânz. Aveam poftă de nişte Carpaccio şi puţin Chateaubriand, dar am ales nişte mici de la Cocoşatu. S-a mai stricat treaba, acu’ îndoaie şi muştarul cu apă.

ADVERTISEMENT

Ora 14:00 Plictiseală maximă, aşa că m-am gândit să trec pe la Mall, la un shopping. Văzusem nişte tricouri mişto la Polo şi o cămaşă la Dolce Gabbana, dar am optat pentru două hanorace Mike şi un trening Puna. Foarte elegant Dragonul Roşu, îmi place centrul ăsta comercial, mă relaxează enorm!

Ora 16:35 Am vrut să comand o limuzină, că autobuzul îl am în service, dar am nimerit într-un maxi-taxi pe ruta Voluntari – Mall Vitan. Acolo voiam să văd Dunkirk, la cinema, dar am ales în ultimul moment Crăiasa Zăpezii. Nişte desene animate foarte educative, m-au făcut să-mi pun multe întrebări.

ADVERTISEMENT

Ora 20:00 Am vrut s-o scot în oraş pe Ştefania Ivănescu, câştigătoarea de la Elle Style Awards 2017, dar am sunat-o pe Floricica Dansatoarea. Poate sună arogant, dar ăsta sunt, ce să fac, îmi place să ies în oraş numai cu vedete.

Ora 21:00 Tramvaiul m-a lăsat chiar în faţa blocului ei, la Hala Matache. Am vrut să-i cumpăr un buchet imens de trandafiri, dar am rupt câteva crengi dintr-un brad din curtea spitalului. M-am gândit să fie de sezon, că tot e Crăciunul.

Ora 22:00 Aveam rezervare la Loft, dar am ajuns până la urmă în faţă la Cotroceni, unde juma de noapte Floricica a strigat la Iohannes: “Huooo. Huoooooo”. Distracţie mare, am mai strigat şi eu din când în când, de ce să nu recunosc!?

Ora 02:10 Mi s-a făcut brusc poftă de şampanie, aşa că ne-am dus în Boa, unde am vrut să comand o sticlă de Moet, dar am ales un Pepsi cu lămâie, la pet. Nu aveau decât la sticlă, aşa că am cerut o apă plată. Floricica a râgâit, i-a plăcut foarte mult! Bine, îi era şi sete ei, la cât a strigat, a băut trei-patru.

Ora 05:00 Am vrut să-i comand un taxi la fată, elegant, dar tocmai deschideau ăştia la metrou. A fost la fix, că avea abonament, gen cartelă magnetică. Eu am luat-o spre casă pe jos, la refacere, vreo 11-12 Km.

Ora 06:12 Eram rupt de oboseală. Am vrut să-mi iau pijamalele de mătase, ca Ronaldo, dar am ales sa dorm în chiloţi şi tricou, ca Bucurică, de la Chiajna.

Ce zi mişto am avut!

Textul este un pamflet şi trebuie tratat ca atare 😉

ADVERTISEMENT