Life

Cine este Tuba Büyüküstün, cea care a obținut rolul principal în serialul Fiica Ambasadorului

Tuba Büyüküstün este noua vedetă din serialul Fiica Ambasadorului. Îndrăgita actriță o va înlocui pe Neslihan Atagül, după ce aceasta a acuzat probleme de sănătate.
23.03.2022 | 18:46
Cine este Tuba Buyukustun cea care a obtinut rolul principal in serialul Fiica Ambasadorului
Cine este Tuba Büyüküstün, cea care a obținut rolul principal în serialul Fiica Ambasadorului. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tuba Büyüküstün, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia, joacă în serialul difuzat de Kanal D, Fiica Ambasadorului. Aceasta apare din episodul 37, înlocuind-o pe actrița principală, Neslihan Atagül.

Cine este Tuba Büyüküstün, cea care a obținut rolul principal în serialul Fiica Ambasadorului

Fanii serialelor turcești au parte de o surpriză. Începând cu episodul 37, aceștia o vor putea vedea pe Tuba Büyüküstün în Fiica Ambasadorului. Actrița a obținut rolul principal și a înlocuit-o pe Neslihan Atagül, după ce aceasta s-a retras din proiect.

ADVERTISEMENT

Tuba Büyüküstün este în acest moment una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din Turcia. S-a născut pe 5 iulie 1982 în Istanbul. A studiat la una dintre cele mai renumite școli din Turcia, Dogus, apoi a urmat cursurile Universității de Arte Plastice.

În timpul facultății a filmat mai multe reclame, a fost model, iar apoi a intrat în lumea televiziunii.

ADVERTISEMENT

Un eveniment nefericit petrecut în timp ce defila pe podium i-a deschis drumul spre cinematografie. În timp ce era la o prezentare de modă, aceasta și-a pierdut un pantof pe podium.

Nu s-a panicat deloc, și-a scos și celălalt pantof și a continuat cu o naturalețe ieșită din comun. În sală se afla și un producător renumit care a remarcat-o imediat.

ADVERTISEMENT

Printre serialele în care a jucat se număra Dragoste de contrabandă, Iubire și răzbunare sau Asi- Împotriva destinului.

Tuba Büyüküstün a fost aleasă în rolul personajului central feminin după ce Neslihan Atagü s-a retras din proiect. Aceasta nu va interpreta același personaj, o va juca pe Mavi.

ADVERTISEMENT

“Începe o călătorie familiară și nouă. Dragul meu fost partener Engin, dragul meu scenarist, prietenul meu Eylem, dragul Emre, pe care l-am cunoscut în primii ani în acest sector, cu plăcerea de a lucra din nou cu Star TV, care a găzduit mai multe proiecte înainte, simt emoția de a te întâlni cu un personaj nou”, scria actrița pe Instagram după ce s-a aflat că va face parte din distribuția serialului Fiica Ambasadorului.

ADVERTISEMENT
Tags: