Stiri sportive

Ţucudean nu refuză Steaua. Reacţia galeriei: “Cîine la oi”

UPDATE 14.00 / "Sînt şanse mici sau aproape deloc ca Ţucudean să meargă la Steaua. Dar niciodată să nu spui niciodată. Din ce îl ştiu eu pe Ţucudean e un jucător care pune suflet în ceea...
05.04.2014 | 13:18
Tucudean nu refuza Steaua Reactia galeriei Ciine la oi
ADVERTISEMENT

UPDATE 14.00 “Sînt şanse mici sau aproape deloc ca Ţucudean să meargă la Steaua. Dar niciodată să nu spui niciodată. Din ce îl ştiu eu pe Ţucudean e un jucător care pune suflet în ceea ce face. După fiecare gol al lui merge la galerie şi trăieşte bucuria alături de cei din galerie. Nu poţi să gîndeşti acum ce va face Ţucudean din vară, dar din punctul meu de vedere nu cred că va merge la Steaua. Rămîne de văzut. Suporterii îl vor iubi în continuare, pînă la proba contrarie. Nu am discutat cu el ce va face de la vară, eu ştiu cît îşi iubeşte Ţucudean suporterii, colegii şi echipa”, a declarat Flavius Stoican în cadrul conferinţei de presă.

UPDATE 13.15 / Discuţiile privitoare la transferul lui George Ţucudean la Steaua îi agită pe fanii lui Dinamo. Cu toate că suporterii nu cred că o mutare a atacantului tocmai la rivala din Ghencea este posibilă, aceştia spun că dacă aşa ceva s-ar întîmpla, “Ţucu” ar deveni unul dintre cei mai mari trădători din istoria “cîinilor”.

ADVERTISEMENT

Mihnea Ionescu, unul dintre liderii fanilor dinamovişti, a comentat pentru FANATIK ipoteza. “Eu nu cred că el se va duce în Ghencea. Taică-su este dinamovist, bunică-su este dinamovist, aşa că nu-l văd acolo. Dacă vrea glorie şi cupe europene, poate să se ducă la Austria Viena, la Partizan sau Steaua Roşie Belgrad. Păi Viena e mai aproape de Arad decît e Bucureştiul, nu? Iar apoi, dacă într-adevăr s-ar întîmpla aşa ceva, eu nu i-aş zice decît atat: Ţucudene, te-ai dat <cîine> şi pleci la oi!“, a comentat Ionescu pentru FANATIK.

_______________________________________________________________________________________________________

ADVERTISEMENT

Dinamo se va despărţi la finalul actualului sezon de Ţucudean, fotbalist care evoluează în prezent sub formă de împrumut de la Standard Liege.

Becali şi Reghe încearcă să-l atragă pe jucător în Ghencea cu o ofertă imesă! Latifundiarul din Pipera îl place foarte mult pe atacant şi este decis să-i satisfacă acestuia pretenţiile financiare, cifrate la 15.000 de euro pe lună. Mai mult, Gigi îi va oferi lui Ţucudean şi un cadou consistent: o maşină de lux. Jucătorul este sfătuit şi de familie să aleagă Ghencea. Şi tatăl lui Ţucudean, Marian, a anunţat că fiul său ar trebui să meargă la Steaua din vară!

ADVERTISEMENT

Jucătorul pare şi el decis să producă marea surpriă şi să aleagă Steaua. Într-un interviu pentru DigiSport el a dat o declaraţie misterioasă, atunci cînd a fost întrebat de oferta din Ghencea: “Steaua? Orice este posibil”, a fost reacţia scurtă a fotbalistului.

Şi Dinu Gheorghe a comentat trecerea lui Ţucu la Steaua: “El aparţine lui Standard Liege! Dacă Steaua se înţelege cu formaţia belgiană pentru o sumă de 600-700 de mii euro, iar salariul lui va fi unul pe măsură, ce să facă? Dinamo nu are puterea financiară de a concura cu Steaua“, a anunţat “Vamă”.

ADVERTISEMENT
Tags: