A picat transferul lui Ţucudean! Oltenii şi-au luat atacant bosniac

UPDATE 11:39 / După ce i-a adus pe Dimitrov şi pe Mingote, CS U Craiova s-a înţeles cu un atacant bosniac! Nusmir Fajic este ultima echiziţie a oltenilor, fotbalist care a jucat ultima oară pentru Xianjang Tianshan Leopard (locul 11 în liga a doua din China), anunţă Cuvântul Libertăţii.

Atacantul de 1,91 metri va ajunge zilele acestea în Malta, unde lotul Craiovei se află în cantonament.

Următoarea ţintă a lui Mulţescu este Marian Pleaşcă, fotbalist care şi-a reziliat contractul cu Pandurii Târgu Jiu.

-----------------------------------------------------------------

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

UPDATE 11.01 ora 11:20 / Marcel Popescu, preşedintele CS Universitatea Craiova, a lămurit situaţia lui George Ţucudean, atacant pe care oltenii îl voiau în lot.

”Am discutat cu Ţucudean, din păcate, el nu va veni la Craiova. Nu ne-am înţeles, transferul a picat”, a spus Popescu.

Preşedintele a ţinut să anunţe că CS Universitatea Craiova se bate anul acesta pentru titlu.

---------------------------------------------------------------

George Ţucudean este pe lista celor de la CS U Craiova, care au de gînd să atace anul acesta titlul. Atacantul nu va continua la Pandurii, unde propunerea salarială a conducerii gorjenilor a fost între 500 şi 2.000 de euro, salariul brut.

Marcel Popescu, preşedintele Craiovei, a dezvăluit că fotbalistului i s-a făcut propunerea de a evolua în tricoul alb-albastru.

”Este o discuţie cu George Ţucudean. Este un jucător interesant, e o alternativă pentru atacul nostru. Ne interesează şi vom mai purta discuţii”, a declarat, pentru FANATIK.RO, Popescu.

Oficialul a ţinut să infirme zvonurile conform cărora fotbalistul ar fi plecat astă-noapte în cantonament, în Malta, cu lotul Craiovei. ”Am auzit, chiar am rîs cu Gigi Mulţescu! Ţucudean nu a plecat cu noi! Universitatea Craiova nu-şi permite să urce pe blat un fotbalist în avion. Nu se face aşa ceva la un club care se respectă”, a declarat Marcel Popescu.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:00
Ligue 1 Rennes - PSG
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663