Țucudean a marcat cel mai rapid gol al sezonului în CFR Cluj – Sepsi după o fază genială. Video

Alin Miu   
in CFR Cluj
09/03/2019, 21:15
Țucudean a marcat cel mai rapid gol al sezonului în CFR Cluj – Sepsi după o fază genială. Video
Țucudean a marcat cel mai rapid gol al sezonului în CFR Cluj - Sepsi după o fază genială

De numai 20 de secunde a avut nevoie George Țucudean pentru a deschide scorul în partida CFR Cluj – Sepsi, acesta fiind de altfel cel mai rapid gol al sezonului în curs din Liga 1 Betano.

Țucudean a marcat cel mai rapid gol al sezonului în CFR Cluj – Sepsi după o fază genială

Reușita a fost pe măsură, Țucudean finalizând cu succeso fază în care adversarii n-au atins deloc mingea. Prin această reușită, Țucudean a devenit singurul jucător care înscrie în toate edițiile din play-off, de la schimbarea formatului în campionatul României. VIDEO AICI

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Țucudean este totodată golgheterul la zi al competiției, cu 17 goluri înscrise, cucerind totodată acest titlu și în urmă cu un sezon. În această iarnă, clubul din Gruia a primit mai multe oferte concrete pentru atacantul său, cărora nu le-a dat curs însă, Țucudean dorindu-și să evolueze doar în campionatele din vestul Europei. S-a zvonit chiar că Țucudean ar fi dorit de Nantes, însă mutarea nu s-a concretizat.

Țucudean (27 ani) este unul dintre cei mai titrați jucători din istoria recentă a fotbalului românesc, cucerind opt trofee, cu Dinamo, CFR Cluj, FCSB și Viitorul. Atacantul are șanse mari să se aleagă cu minimum un alt trofeu la final de sezon. CFR e lider în Liga 1 Betano și evoluează totodată în semifinalele Cupei României, acolo unde o așteaptă o dublă manșă cu Astra.

 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×