Fotbal intern

Ţucudean a provocat şi “eliminarea” unui fan FCSB! “Dacă eram slab, nu mă înjurau!”

22.12.2018 | 23:09
Ţucudean a provocat şi
George Ţucudean, conflict cu fanii FCSB

George Ţucudean era triumfător la finalul meciului FCSB-CFR Cluj 0-2. Atacantul campioanei en-titre a fost protagonistul unui episod mai puţin “ortodox” în momentul în care a fost schimbat. A făcut câteva gesturi provocatoarea la adresa tribunei I, acolo unde fanii FCSB atât aşteptau.

Un fan chiar a dus lucrurile mai departe, repezindu-se spre Ţucudean, însă distanţa mare dintre locul unde stătea şi teren, plus bodyguarzii, l-au împiedicat să ajungă la “ţintă”. A apucat totuşi să arunce un pahar cu ceai în direcţia atacantului de la CFR, fără să reuşească să-l atingă.

George Ţucudean, conflict cu fanii FCSB. Bodyguarzii l-au scos pe suporter din stadion

E bine că m-au înjurat, dacă eram vreun jucător slab nu mă înjurau. Lupta va fi până la final, nu s-a terminat aici. Le-am fost superiori ca echipă celor de la FCSB. Am meritat să câştigăm”, a spus George Ţucudean la finalul meciului.

Fanul respectiv a fost luat pe sus de bodyguarzi şi scos din stadion. Nu a fost singurul conflict de la meci. La final, doi jucători ai CFR Cluj şi un jucător şi un oficial al celor de la FCSB au fost la un pas de bătaie la vestiare!

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri