Fotbal intern

Țucudean, atac la șefii lui CFR: “Așa se întâmplă când conducerea nu ia atitudine!”

16.09.2018 | 23:26
Tucudean atac la sefii lui CFR Asa se intampla cand conducerea nu ia atitudine

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată pe terenul ardelenilor în etapa a 8-a din Liga 1 Betano. George Țucudean a marcat golul egalizator pentru clujeni în minutul 48, iar după meci a vorbit despre performanța reușită și a lansat un atac la adresa șefilor lui CFR, pe care îi acuză că nu au luat atitudine după ce presa a scris depre problemele din vestiarul echipei.

“Dacă eram mai atenți, puteam fi pe primul loc la o distanță destul de lungă, dar să nu vorbim prostii, că îl mâniem pe Dumnezeu. În campionat stăm destul de bine. Pauza asta competițională ne-a prins foarte bine, se vede o schimbare după înfrângerea cu Dudelange. Probabil că Omrani trebuia să degajeze mingea aia. E păcat că am luat un gol stupid. Am avut ocazii, dar acel gol ne-a dezorganizat”, a declarat George Țucudean la finalul meciului.

Țucudean i-a atacat pe șefii lui CFR pentru lipsa de implicare

Atacantul grupării ardelene s-a arătat nemulțumit de faptul că cei din conducerea clubului nu au avut nicio reacție după ce presa a scris despre problemele interne de la club. “În vestiar nu s-au simțit problemele vehiculate în presă. Lumea vorbește, e normal, dar așa se întâmplă când conducerea nu calmează spiritele foarte repede, se speculează. Am dovedit în această seară că suntem o echipă. Știam ce avem de făcut. Am întâlnit o echipă bună, care s-a bătut să intre în grupele Europa League. Am luptat, e bine că am egalat”, a spus Țucudean.

Țucudean a adăugat că lupta pentru titlu în acest an se va duce între aceleași echipe ca și anul trecut. “Mă antrenez serios, mă antrenez foarte mult, colegii mă joacă cu mingi și au încredere în mine și le mulțumesc. FCSB are echipă foarte bună, noi de asemenea, iar Craiova își va reveni. Cred că aceleași echipe care s-au bătut anul trecut vor lupta și anul acesta pentru titlu.”

CFR-FCSB 1-1. Cele mai tari imagini din derby-ul Ligii 1 Betano