Țucudean, deloc încântat după ce a marcat în secunda 20 a meciului CFR – Sepsi 3-1! ”Să nu mai dau niciun gol și să luăm campionatul ar fi cel mai bine”

Alexandru Năstase   
in CFR Cluj
09/03/2019, 22:51
Țucudean, deloc încântat după ce a marcat în secunda 20 a meciului CFR – Sepsi 3-1! ”Să nu mai dau niciun gol și să luăm campionatul ar fi cel mai bine”
George Tucudean a înscris cel mai rapid gol al sezonului

George Țucudean a marcat în secunda 20 a meciului CFR Cluj  – Sepsi, scor 3-1, dar nu a fost deloc încântat. Atacantul ardelenilor a ieşit de pe teren accidentat şi a precizat că pentru el nu golurile sunt cele mai importante. Ar fi ok să nu mai înscrie, dacă CFR ar lua campionatul, a spus Țucudean.

Țucudean, deloc încântat după ce a marcat în secunda 20 a meciului CFR – Sepsi 3-1!

“Sigur e cel mai rapid, poate la juniori am mai dat, dar în prima ligă nu. Mi-a venit mingea foarte bine, mi-a așezat-o Cipi foarte bine, mă bucur că a intrat. Meciurile din play off sunt importante, sunt disputate, anul trecut am câștigat cu Craiova printr-un gol pe final. Colțescu mereu împarte galbene, îi place să dea galbene, dar i-am spus că suntem bărbați să ne lase să jucăm mai liberi. I-am spus antrenorului că mă doare și că încerc să joc și în repriza a doua, în minutul 65 m-am dus la bancă și le-am spus să facă schimbare pentru că ma durea și nu eram sută la sută. Să nu mai dau niciun gol și să câștigăm campionatul ar fi cel mai bine. E bine să joci primul meci în fața celor de la Steaua- Craiova, vedem mâine, cu siguranță va fi foarte frumos. Viitorul joacă foarte bine acasă, dacă vor câștiga în seara asta intră în cărți ușor ușor”, a spus George Țucudean la finalul partidei pentru digisport.ro

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Damian Djokovic le-a atras atenția coechipierilor. Victoria cu Sepsi e prima din cele 10 finale. „Mă bucur pentru gol, sunt fericit că am ajutat echipa și am luat trei puncte. E prima finală din cele 10, am jucat încă o dată împotriva unei echipe organizată foarte bine. Am avut ceva dificultate după ce am primit cartonașul roșu, dar am terminat cu bine. E greu când joci în inferioritate și cu un Sepsi motivat care a jucat cu entuziasm.

Ne-am închis bine, am închis meciul prin experiență. Culio e un jucător cu caracter care înscrie mult, care joacă pentru noi, dar se mai întâmplă și lucruri d-astea, ăsta e fotbalul. A fost o schimbare bună pentru că a fost un meci tensionat cu multe cartonașe galbene. Puteam să riscăm un altul. Pentru cei care sunt sub noi e o presiune puțin mai mare. E un prim pas, dar nimic mai mult. Eu, personal am lucrat bine și cu Petrescu, și cu Conceicao și cu Alin, domnul Minteuan”, a spus și Djokovic.

  • 20 de goluri a marcat George Țucudean pentru CFR Cluj

 

 

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×