Carousel hot news

Ţucudean, out din iarnă!? Cum poate rămîne “cîine”

Fiecare etapă scursă din actualul tur de campionat le conturează şefilor de la Dinamo plecările sigure din iarnă, pauza competiţională urmînd să aducă despărţirea de jucători...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 22.10.2013 | 13:39
Ţucudean, out din iarnă!? Cum poate rămîne
George Tucudean.

Fiecare etapă scursă din actualul tur de campionat le conturează şefilor de la Dinamo plecările sigure din iarnă, pauza competiţională urmînd să aducă despărţirea de jucători consideraţi indispensabili nu cu mult timp în urmă. După ce FANATIK a dezvăluit că la sfîrşitul turului de campionat Ionuţ Negoiţă va incerca vînzarea lui Bălgrădean la Standard Liege, dar şi a lui Curtean şi Luchin în străinătate, cei doi avînd salarii mari, un nou nume “greu” apare pe lista şefilor din “Groapă”.

Înfrîngerea cu Astra (1-2) a conturat cel mai negru palmares pentru dinamovişti din istoria clubului, cei şase atacanţi din lotul “cîinilor” nereuşind să înscrie nici un gol în actuala stagiune,  în ciuda faptului că au trecut unsprezece etape! Nemulţumirea conducerii i-a făcut pe aceştia să contureze lista neagră a atacanţilor care vor pleca din iarnă de la echipă, primii fotbalişti de care Negoiţă vrea să se despartă fiind Ionel Dănciulescu şi George Ţucudean! Dacă în privinţa lui “Danciu” situaţia a devenit clară din momentul în care s-a confruntat cu şefii lui Dinamo, acesta nefiind nici pe banca de rezerve la meciul cu Astra, Ţucudean este un nume oarecum surprinzător pe lista conducerii. “Vor fi păstraţi doar Zougoula, Balint, Pape Ndaw, în timp ce viitorul lui Joel Thomas  este nesigur. Anghelache şi Negoiţă vor să se bazeze pe tineri care urmează să crească pe lîngă un atacant experimentat, dar care să şi înscrie. Ţucudean are o clauză în contract prin care  se stipulează că în iarnă se poate întoarce la Standard Liege, iar dacă randamentul lui va fi la fel de slab, o să revină în Belgia”, au dezvăluit surse din cadrul lui Dinamo.

Şansa lui Ţucudean: minim 5 goluri pînă la finalul turului

Contactat de FANATIK, preşedintele grupării dinamoviste, Constantin Anghelache, a declarat că situaţia atacantului împrumutat de Standard la Dinamo va fi decisă în pauza competiţională, însă vîrful poate rămîne în “haită” dacă îşi revine şi înscrie de mai multe ori în acest final de tur. “Pînă în iarnă păstrăm actualul lot, după aceea vom vedea. Ne vom despărţi de jucătorii care nu au dat randament, este un curs normal al vieţii. Ţucudean, dacă va înscrie cinci goluri în ultimele partide, mă voi ruga eu de el să rămînă. Oricum, el e împrumutat şi în orice moment poate să se întoarcă la Standard”, a dezvăluit Anghelache.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!