Fotbal intern

Țucudean, după ce a revenit cu gol pentru CFR Cluj: „Mi-a trecut prin gând că mă pot lăsa de fotbal”

20.04.2019 | 23:21
Tucudean dupa ce a revenit cu gol pentru CFR Cluj Mia trecut prin gand ca ma pot lasa de fotbal
ADVERTISEMENT

George Țucudean a revenit cu gol pentru CFR Cluj la primul său meci după operația pe inimă suferită la Viena, anunțată în exclusivitate de FANATIK. Mai interesant este că Țucudean a marcat împotriva lui Sepsi, exact adversarul în fața căruia înscrisese și în ultimele sale două meciuri înainte de operație. 

Țucudean, după ce a revenit cu gol pentru CFR Cluj

Golul său a dus-o pe CFR Cluj la șase puncte în fața celor de la FCSB, care vor juca mâine în deplasare cu Viitorul. Dacă FCSB nu câștigă acel meci, lupta pentru titlu va fi în proporție de 90% decisă, CFR având un program mai ușor, dar și avantaj în caz de egalitate de puncte.

ADVERTISEMENT

Țucudean nu a ascuns faptul că s-a operat la inimă și a vorbit deschis despre acest subiect. Atacantul a recunoscut inclusiv că s-a temut că această problemă l-ar fi putut împiedicat să mai joace fotbal vreodată. Țucudean împlinește pe 30 aprilie vârsta de 28 de ani.

„Mă simt foarte bine, mă bucur că am câștigat. Normal că mi-a fost dor să joc din nou. Mă bucur că am rezistat 70 de minute în teren, data viitoare sper să fie și mai mult. Mi-a fost greu pentru că am avut problemele acelea, dar totul s-a rezolvat. Nu mi-a fost teamă să mă operez. Am cunoștințe care și-au făcut o astfel de intervenție și mi-au spus că nu e nimic complicat. Dar m-am gândit că e posibil să mă las. Mi-a trecut prin minte asta. Sunt normale astfel de gânduri. Mă bucur că totul s-a rezolvat. Dacă îmi fac treaba bine, cu siguranță vor fi echipe interesante să mă transfere. ” – a spus George Țucudean la Digisport.

ADVERTISEMENT