Carousel hot news

FOTO. Pierdere mare! Gestul stupid pentru care Ţucudean a luat roşu

FC Viitorul Constanţa a reuşit să se impună în faţa celor de la APOEL Nicosia, scor 1-0, în turul III preliminar al Champions League - vezi detalii. Meciul retur va avea loc miercuri, 2 august,...
27.07.2017 | 00:05

FC Viitorul Constanţa a reuşit să se impună în faţa celor de la APOEL Nicosia, scor 1-0, în turul III preliminar al Champions League – vezi detalii. Meciul retur va avea loc miercuri, 2 august, în Cipru.

Singurul gol al partidei a fost înscris de Cristi Ganea, după o lovitură liberă de senzaţie, dar Gică Hagi a avut parte şi de o surpriză neplăcută pe finalul meciului dintre Viitorul Constanţa şi APOEL Nicosia. George Ţucudean a început partida cu trupa din Cipru din postura de titular, dar a fost eliminat la ultima fază a jocului de la Ovidiu – vezi detalii.

În minutul 90+3, George Ţucudean a vrut să profite de o pasă trimisă de Cicîldău, de la 40 de metri, dar atacantul formaţiei FC Viitorul Constanţa l-a lovit cu gheata în piept pe portarul celor de la APOEL Nicosia, Boy Waterman. Arbitrul partidei i-a dat cel de-al doilea cartonaş galben lui Ţucudean şi a fost eliminat.

Astfel, Gică Hagi nu se va putea baza pe serviciile lui Ţucudean în meciul retur din Nicosia.

Goalkeeperul ciprioţilor n-a mai putut continua partida şi a fost luat cu ambulanţa, după ce doctorul i-a imobilizat umărul drept.

TUCUDEAN ELIMINARE VIITORUL - APOEL 1-0. Reactia atacantului (1)

TUCUDEAN ELIMINARE VIITORUL – APOEL 1-0. “Am dat totul pe teren!”

George Ţucudean a vorbit după victoria cu APOEL Nicosia, scor 1-0, la Ovidiu.

“Am dat totul pe teren şi am arătat că merităm să ne calificăm. La Ganea nu mai poţi să zici că a fost întâmplare. Mă bucur că el confirmă de la meci la meci, e un lucru fantastic. Presiune e până intri pe teren, apoi am ştiut ce trebuie să facem, exact unde să îi atacăm. Am pregătit foarte bine partida. E posibil orice în fotbal, dar spre fericirea noastră sperăm să nu întoarcă Apoel rezultatul. Nu vom petrece în seara asta, am câştigat doar prima bătălie”, a spus George Ţucudean la TVR.

APOEL Nicosia – Viitorul Constanţa, pe 2 august, mierucuri, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri