Fotbal intern

FOTO. Ce făcea Ţucudean în timp ce Viitorul se chinuia cu Voluntariul

UPDATE. George Ţucudean s-a gândit că e mai bine să meargă la plajă decât să fie alături de colegii săi, după ce fost exclus din lot înainte de meciul contra Voluntariului. În timp ce...
08.08.2017 | 19:50
FOTO Ce facea Tucudean in timp ce Viitorul se chinuia cu Voluntariul
ADVERTISEMENT

UPDATE. George Ţucudean s-a gândit că e mai bine să meargă la plajă decât să fie alături de colegii săi, după ce fost exclus din lot înainte de meciul contra Voluntariului. În timp ce Hagi şi băieţii se chinuiau cu Voluntariul, Ţucudean s-a relaxat pe plaja lui Marica de la Mamaia!

20706521_477746532598117_210793293_n

UPDATE. Clubul Viitorul a emis un comunicat despre scandalul din vestiarul echipei, dintre George Ţucudean şi antrenorul secund Cătălin Anghel, care a dus luni la excluderea din lot a atacantului. Gruparea campioană susţine că nu a existat vreun conflict între cei doi, atacantul de 26 de ani cerând să plece câteva zile pentru că programul era încărcat şi nu se mai putea concentra.

ADVERTISEMENT

“Nu a existat niciun scandal între conducere şi jucătorul George Ţucudean, jucătorul fiind cel care şi-a exprimat dorinţa de a părăsi cantonamentul echipei din cauza programului încărcat şi a faptului că nu se putea concentra la fotbal în această perioadă. Această situaţie reprezintă un lucru grav, într-un moment dificil pentru echipă.

În plus, între antrenorul principal Cătălin Anghel şi jucători există o relaţie normală”, se afirmă în comunicat.

ADVERTISEMENT

*******************************************************************************************************

UPDATE. Înfrângerea de pe terenul noii promovate Sepsi Sf. Gheorghe şi ratarea calificării în “play-off”-ul Ligii Campionilor au întins la maxim nervii în vestiarul campioanei României, lucrurile scăpând practic de sub control.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în ultimele 3 zile, antrenorul principal Gheorghe Hagi a lipsit de la antrenamentele echipei sale, lăsându-l drept înlocuitor pe secundul Cătălin Anghel. Această decizie ar fi fost chiar sămânţa de scandal, pentru că jucătorii s-au mai arătat deranjaţi de faptul că Anghel le vorbeşte urât şi chiar îi înjură în absenţa lui Hagi. Tehnicianul a avut recent un conflict din această cauză cu Florinel Coman, iar acum a fost rândul lui George Ţucudean să-i sară ţandăra.

Se pare că atacantul chiar a sărit la bătaie la antrenor, fapt ce ar fi determinat excluderea sa din lot la sosirea lui Hagi. Atmosfera este oricum încărcată în vestiarul campioanei, deoarece nu au fost achitate încă primele de obiectiv pentru cucerirea titlului, nerealizarea transferului lui Nedelcu la FCSB pentru 1,5 milioane de euro inflamând spiritele în acest sens încă din timpul cantonamentului efectuat în Turcia.

ADVERTISEMENT

*************************************************************************************************

Cel mai bun jucător al Viitorului din ultima parte a campionatului precedent, George Ţucudean, nu va face parte din lotul echipei pentru partida cu FC Voluntari, anunţă gsp.ro. Gheorghe Hagi a luat această decizie nu pentru că atacantul ar fi accidentat, ci din cauza unor certuri pe care atacantul le-a avut cu oficialii formaţiei de la malul mării.

Astfel, George Ţucudean s-a supărat pentru că nu a fost lăsat să plece de la echipă după disputarea turului preliminar din Champions League, pierdut împotriva ciprioţilor de la Apoel Nicosia. Atacantul din Arad a evoluat atunci doar în prima manşă, în care a jucat destul de bine, însă a fost eliminat pe final de meci şi a privit doar la televizor înfrângerea suferită de Viitorul în Cipru, scor 4-0.

Tucudean exclus. Are oferte din străinătate

A cântărit şi această eliminare, plus faptul că fotbalistul, nervos pentru faptul că ofertele pe care le are din străinătate nu au fost acceptate, a avut o atitudine mai agresivă la antrenamente, certând-se cu oficialii Viitorului. Ţucudean are 26 de ani şi a mai evoluat pentru UTA, Dinamo, FCSB, Charlton sau Standard Liege.

Este primul jucător pe care Hagi îl exclude din lot în acest sezon, asta cel puţin din punct de vedere oficial. La debutul campionatului, Florinel Coman nu a fost inclus în lot, pretextul fiind o accidentare a jucătorului. Numai că acesta a fost surprins de paparazzi cu prietena, la plimbare prin Braşov. S-a vorbit atunci de acte de indisciplină ale jucătorului.

ADVERTISEMENT