Stiri sportive

Inedit! Bunicul lui Ţucudean face transferuri la Dinamo

Flavius Stoican a insistat pe lîngă şefii lui Dinamo ca aceştia să-i prelungească împrumutul lui George Ţucudean în "Ştefan cel Mare". Atacantul de 23 de ani a fost cedat de Standard Liege...
07.07.2014 | 00:04
Inedit Bunicul lui Tucudean face transferuri la Dinamo

Flavius Stoican a insistat pe lîngă şefii lui Dinamo ca aceştia să-i prelungească împrumutul lui George Ţucudean în “Ştefan cel Mare”. Atacantul de 23 de ani a fost cedat de Standard Liege în“Groapă”  pentru un sezon , iar acum, în această vară, “Ţucu” s-a întors în Belgia.

Roş-albii s-au văzut nevoiţi să caute un nou atacant. Soluţia a venit de la, poate, cine se aşteptau mai puţin. Însuşi Ţucudean l-a propus pe Kevin Trabalka la Dinamo, puştiul de 17 ani care a şi semnat pe patru ani cu “cîinii” la începutul săptămînii trecute. Internaţionalul de juniori a venit de la UTA, însă el era împrumutat acolo de Atletico Arad, echipă ce evoluează în ligile inferioare şi care se află în proprietatea tatălui lui George Ţucudean, Marius.

trabalka

 Familia lui vrea să cumpere UTA

Numele lui Trabalka a fost primul ce i-a sărit în minte lui George cînd Negoiţă şi Anghelache au ridicat problema celui care îl va înlocui pe “Ţucu” în lotul lui Stoican. Fotbalistul lui Standard l-a propus pe Kevin fără nici o reţinere, iar şefii lui Dinamo au luat varianta în serios. Dovadă că l-au şi transferat. Totuşi, de unde ştia Ţucudean de Trabalka? De la familie. Puştiul de 17 ani a fost format de clubul pe care tatăl şi bunicul lui George îl patronează. Atletico Arad se află în proprietatea lor, dar gîndurile celor doi sînt mai mari. Doresc ca prin intermediul societăţii ce conduce echipa de fotbal să achiziţioneze pachetul majoritar de acţiuni al primei formaţii a oraşului, UTA. Anul trecut, familia Ţucudean i-a oferit lui Adrian Marţian 528 de mii de euro pe clubul fanion al Aradului.

Practic, “creierul” din spatele acestei operaţiuni este Gheorghe Cosma, bunicul matern al lui George Ţucudean. Omul de afaceri şi-a construit “imperiul” din activităţi legate de exportul de mobilă. Tot el este şi cel care i-a dăruit lui George toate maşinile pe care le conduce fostul atacant al lui Dinamo (Ferrari, Porsche Panamera, Range Rover). Chiar dacă numele său nu apare în actele clubului Atletico Arad, Gheorghe Cosma este, în fapt, patronul echipei.

familia Tucudean

Moştenirea lui Ţucudean: Trabalka, un Jaguar şi trei ghete de fotbal

George s-a întors la Belgia, dar a lăsat ceva în urma sa în “Ştefan cel Mare”, în afara celor şapte goluri din campionat. L-a propus pe Kevin Trabalka, pe care şefii l-au şi transferat, şi i-a dăruit o maşină Jaguar unui angajat al clubului. Iniţial, “Ţucu” ar fi trebuit să primească 3000 de euro în schimbul bolidului, dar, în cele din urmă, a oferit maşina în dar. Fotbalistul l-a ajutat pe tînărul Ionuţ Nedelcearu (17 ani, Dinamo 2) cu trei ghete de fotbal din colecţia sa impresionantă de încălţăminte. De asemenea, George obişnuia să le promită colegilor că le plăteşte el primele de obiectiv, din salariul său de la Dinamo (5000 de euro, lunar), în cazul în care patronul Ionuţ Negoiţă nu s-ar fi ţinut de cuvînt.

jag-660x404

Merge în liga secundă germană

George Ţucudean s-a prezentat la reunirea lui Standard Liege, echipă de care aparţine, însă belgienii nu sînt dispuşi să-l păstreze, motiv pentru care soarta sa va fi decisă în acest weekend, înainte ca echipa să plece în cantonament. Conform surselor FANATIK.RO, George Ţucudean va semna cu o echipă din Zweite Bundesliga, el avînd două oferte de acolo. Una dintre echipele care îl vor pe George Ţucudean are pretenţii pentru promovare, în timp ce alta e undeva de mijlocul clasamentului. El va alege locul în care va avea şanse mai mari să joace titular. Rămîne de văzut ce decizie va lua, dar sigur ea se va produce în următoarele zile“, a declarat pentru FANATIK.RO un apropiat de-al atacantului.

Citiţi aici povestea lui Trabalka:  Se LASĂ de ARBITRAJ ca să JOACE la Dinamo!

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: