Sport

STEAUA. Ţucudean e stelist! Prima REACŢIE a atacantului

STEAUA. Noua achziţie din Ghencea, George Ţucudean a vorbit despre trecerea sa la Steaua şi despre cum crede că o să fie primit de către suporterii "roş-albaştrilor". Acesta nu este speriat...
30.01.2015 | 10:16
STEAUA Tucudean e stelist Prima REACTIE a atacantului

STEAUA. Noua achziţie din Ghencea, George Ţucudean a vorbit despre trecerea sa la Steaua şi despre cum crede că o să fie primit de către suporterii “roş-albaştrilor”. Acesta nu este speriat de concurenţa din atac şi speră să demonstreze că merită să joace în Ghencea.

“Nu îmi fac probleme despre modul în care voi fi primit deoarece îi cunosc deja pe colegii mei şi sînt sigur că mă vor ajuta să ma integrez cît mai repede. Nu sînt singurul care a fost la o rivală şi nici ultimul. După primele meciuri se uită trecutul meu. Eu trebuie să muncesc enorm ca să arăt că Ţucudean merită să îmbrace tricoul Stelei. Concurenţa te face să progresezi şi e benefică pentru fiecare jucător. Nu mă sperie că trebuie să lupt cu Keşeru şi Rusescu pentru un post de titular”, a spus George Ţucudean pentru gsp.ro.

STEAUA. Ţucudean a vorbit şi despre motivul pentru care nu a reuşi să se impună în străinătate. “Pe unde am fost am înţeles că trebuie să muncesc şi mai mult să ajung foarte mare. De la Standard am plecat din cauza antrenorului care m-a văzut două zile la antrenament şi mi-a spus din start că nu are nevoie de mine.  Nu cred că nu am valoare, este vorba de alte lucruri”, a adăugat atacantul.

STEAUA. Atacantul a comentat şi transferul lui Gabi Tamaş în Ghencea şi recunoaşte că nu a fost surprins atunci cînd a aflat de acest lucru. “Mă aşteptam ca Tamaş să ajungă la Steaua. Nu mă surprinde că îl voi găsi pe Tamaş acolo. E un jucător de mare valoare. Mă bucur că el a semnat cu Steaua şi că vom fi colegi”, a mai spus Ţucudean pentru aceeaşi sursă.

–––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. 19:55 / Siteul Stelei a confirmat mutarea, atacantul urmînd a purta numărul 29. Iată mai jos şii prima reactie a fotbalistului!

FC Steaua Bucureşti anunţă că atacantul George Ţucudean, de la Charlton Athletic, a fost împrumutat de clubul nostru pentru o perioadă de un an şi jumătate, cu opţiune de cumpărare.

Vîrful în vîrstă de 23 de ani va purta tricoul cu numărul 29 şi se va alătura lotului condus de Constantin Gâlca în Antalya începînd de vineri seară.

“Sînt bucuros pentru că am semnat şi voi îmbrăca tricoul Stelei. Ştiam despre interesul de a mă transfera încă de anul trecut şi consider că este un pas înainte în cariera mea să evoluez pentru o echipă care îşi propune performanţă pe plan european. Acum, rămîne să muncesc foarte mult pentru a demonstra că merit să joc la Steaua şi sper să nu înşel aşteptările, fiindcă sînt conştient de faptul că efortul făcut de club trebuie recompensat prin evoluţii bune. Îmi doresc să cîştig trofee şi mă bucur pentru faptul că mă aflu la un club care îmi va uşura această misiune”, a spus George Ţucudean pentru site-ul oficial al Stelei.

Post by FC Steaua Bucuresti.

STEAUA. 19:40 / George Ţucudean va pleca vineri dimineaţă în Antalya, alături de impresarul Anamaria Prodan, unde se va alătura lotului Stelei şi va intra sub comanda lui Costel Gâlcă!

STEAUA. 18:41 / George Ţucudean semnează în aceste momente contractul de împrumut la Steaua pentru un an şi jumătate! Conform surselor FANATIK.RO, fostul dinamovist va primi de la campioană 120.000 de dolari, restul salariului pînă la 700.000 de lire sterline urmînd a fi achitat de Charlton!

Citeşte: EXCLUSIV / Dinamo i-a răspuns Stelei cu un SUPER TRANSFER!

STEAUA. Update 14:54 Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a anunţat că actele nu au fost semnate, dar ar fi doar o problemă de timp pînă se va întîmpla acest lucru. “Probabil că se va întîmpla acest lucru chiar mîine. Dacă vom rezolva transferul lui George, perioada de transferuri s-a încheiat pentru noi”, a spus Argăseală.

CE FOTBALIST AL STELEI PLEACĂ! E OFICIAL! “S-AU SEMNAT ACTELE”

STEAUA. Update 14:30 Anamaria Prodan a confirmat transferul. “George a spus clar că vine la Steaua ca să joace, asta îl interesează. Nu l-a interesat salariul, nu a cerut absolut nimic. El este un jucător profesionist, ştie ce îl aşteaptă. A văzut şi ce s-a întîmplat în cazul lui Tamaş. Dar trebuie să se gîndească la cariera lui. Să îşi facă o carieră şi apoi să revină în Anglia. Are copil, nu îl întreabă suporterii dacă are ce să-i dea să mănînce”, a spus Anamaria Prodan la Dolce Sport.

Cum il prinde pe Tucudean tricoul Stelei! Fotomontaj FANATIK.RO

VIDEO INCENDIAR!!! BOMBA DE ULTIMA ORA!!! PINALTI NU A MAI REZISTAT!!! A CEDAT SI A SPUS TOT CE STIA IN DOSARUL MICROSOFT!!! VEZI DECLARATIA VIDEO CARE CUTREMURA ROMANIA!!! “MINISTRII AU LUAT MITA!!!”

TUCUDEAN_STEAUA

Salariile incredibile pe care le încasează steliştii. Ai aici toate cifrele care îi dau bătăi de cap lui Gigi Becali

STEAUA. Update 14:17În cele din urmă, George Ţucudean a semnat cu Steaua, anunţă gsp.ro. Fotbalistul va juca sub formă de împrumut timp de un an şi jumătate, iar apoi campioana îl va achiziţiona definitiv pentru un milion de euro, contract pe cinci ani. 

FANII AU LUAT FOC! STELIŞTII ŞI DINAMOVIŞTII, MESAJE DURE CĂTRE ŢUCUDEAN!

STEAUA. Update: 15:30 – Negocierile pentru aducerea lui George Ţucudean nu au decurs aşa cum plănuiau steliştii. Suma pentru o eventuală achiziţie, bani pentru Charlton şi pentru salariul jucătorului, a fost considerată prea mare.

Venirea lui George Ţucudean nu mai e de actualitate, mai ales că nici Claudiu Keşeru n-a plecat de la Steaua şi nu mai avem de ce să-l luăm”, a explicat Argăseală la Dolce Sport.

Se dă ultima bătălie pentru sigla Stelei! Planul incredibil prin care Gigi Becali speră că dă lovitura Armatei!

STEAUA. Anamaria Prodan a ajuns la Londra şi încearcă să perfecteze transferul lui Ţucudean la Steaua încă din această iarnă. Ultimele detalii legate de mult aşteptata mutare sînt discutate chiar de la această oră, iar negocierile sînt într-un stadiu foarte avansat. Fotbalistul a acceptat deja un contract de 20.000 de euro pe lună, rămîne doar să se stabilească ultimele detalii ale sumei de transfer de la Charlton. Gigi Becali este convins că ar putea da lovitura cu acest transfer şi i-a pregătit fostului dinamovist o clauză de reziliere de zece milioane de euro!

Transferul s-ar face şi dacă rămîne Keşeru

STEAUA. Valeriu Argăseală a anunţat în mai multe rînduri că transferul lui Ţucudean depinde de plecarea lui Claudiu Keşeru, care este curtat de Al Nasr, din Arabia Saudită. Transferul golgheterului Stelei este în acest moment în impas, dar Gigi Becali este decis să nu rateze ocazia de a-l transfera pe fostul atacant al lui Dinamo. Raul Rusescu este doar împrumutat şi va reveni la Sevilla în această vară, iar Steaua încearcă să îşi pregătească linia ofensivă pentru preliminariile Ligii Campionilor pentru a nu rata din nou participarea în grupele Ligii Campionilor.

TRAGEDIE FARA MARGINI IN SPORT!!! IERI IL VEDEAM LA TV, AZI NOAPTE A MURIT LA DOAR 34 DE ANI!!

 

Becali l-a asigurat că va avea şanse să joace

STEAUA. George Ţucudean s-a temut să semneze cu Steaua gîndindu-se că ar avea şanse mici să fie titular în cazul în care Claudiu Keşeru nu va părăsi echipa. Fotbalistul venit de la Bastia este golgheterul campionatului, iar Raul Rusescu a revenit şi el într-o formă foarte bună şi este o variantă excelentă pentru Costel Gîlcă. Totuşi, Gigi Becali i-a promis lui Ţucudean, prin intermediul Anamariei Prodan, că va avea şanse egale cu ceilalţi doi pentru a prinde echipa ca titular. În plus, din vară ar putea deveni chiar numărul unu în ofensivă. Rusescu îşi va încheia împrumutul, iar Keşeru ar putea pleca.

Gîlcă plănuieşte să schimbe sistemul 

STEAUA. Costel Gîlcă joacă în acest moment cu un singur atacant, dar dacă îi va avea în lot pe Keşeru, Ţucudean şi Rusescu este hotărît să încerce şi alte variante în unele partide. Astfel, antrenorul campioanei ar urma să folosească doi atacanţi în acelaşi timp în teren, acesta fiind modul în care intenţionează să suplinească pierderea lui Lucian Sănmărtean, mai ales că sînt şanse din ce în ce mai mici ca Steaua să transfere un fotbalist de profilul fotbalistului plecat la Al Ittihad.

ADIO BRAZILIENI ÎN LIGA 1! DECIZIA LIGII PROFESIONISTE CARE ÎI VA ÎNFURIA PE SUPORTERI!