ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Scandal MONSTRU! Ţucudean a spart farfurii de NERVI!

Vestiarul lui Dinamo fierbe în ultimele săptămîni! Jucătorii sînt extrem de tensionaţi mai ales după înfrîngerea dură cu Steaua, 2-5, din turul semifinalei din Cupa României. ...
Autor: Nicu Bădescu | 06.04.2014 | 00:03
Scandal MONSTRU! Ţucudean a spart farfurii de NERVI!

Vestiarul lui Dinamo fierbe în ultimele săptămîni! Jucătorii sînt extrem de tensionaţi mai ales după înfrîngerea dură cu Steaua, 2-5, din turul semifinalei din Cupa României.

ADVERTISEMENT

Viitorul nu sună bine pentru roş-albi, mai ales că unul dintre cei mai importanţi jucători, George Ţucudean, pare tot mai aproape de un transfer chiar la rivala din Ghencea. Situaţia devine şi mai tensionată, mai ales că Ionuţ Negoiţă încearcă să eficientizeze Dinamo şi taie din ce în ce mai mult din banii alocaţi pentru echipă. Situaţia enervează jucătorii, care sînt puşi în situaţii penibile de acţionar. Unul dintre ei este chiar George Ţucudean.

 Meniul „cîinilor”: friptura de vită talpă de bocanc de război 🙂

ADVERTISEMENT

„Steaua? Orice este posibil”, a spus Ţucudean în urmă cu două zile la DigiSport, întrebat despre interesul roş-albaştrilor în  ceea ce-l priveşte, ştire publicată în exclusivitate de FANATIK. Asimilat ca un mare dinamovist, atacantul lui Stoican are motive serioase să ia în calcul o mutare în Ghencea. Ultimul este de-a dreptul hilar pentru o echipă de fotbal: mîncarea servită la Săftica. Un episod petrecut la o zi după derby-ul din Cupa României cu Steaua este elocvent. Aflaţi în cantonament înaintea partidei cu Petrolul, „cîinii” serveau cina. Meniul: friptură de vită cu garnitură. Aspectul: jalnic. Gustul: inexistent. Textura: „talpă de bocanc de război”. Iar ghilimele se pun pentru că citatul este chiar o glumă neagră care circulă printre dinamovişti.

A spart farfuria de perete

Cunoscut ca un om la locul lui, dar cu gusturi rafinate, Ţucudean nu a mai suportat umilinţa, a luat farfuria şi a făcut-o ţăndări de perete. „Asta e bătaie de joc. Ne luaţi la mişto? Mîncarea asta nu se serveşte nici la cantină. Şi la azilele de bătrîni se mănîncă mai bine! Ăia la Steaua au şapte feluri de mîncare. Şi mîncare bună, nu talpă de pantof. Vreţi să batem Steaua, să facem performanţă şi nici mîncare bună nu ne daţi?”, a ţipat revoltat atacantul. Acesta şi-a găsit aliaţi chiar în străinii din lot, care au început şi ei să-l susţină pe fotbalistul de 22 de ani. Pentru a aplana conflictul cît mai rapid, Flavius Stoican a intervenit, l-a calmat pe Ţucudean, iar apoi şi-a anunţat fotbaliştii că nu vor mai fi reţinuţi în cantonament în acea seară.

ADVERTISEMENT

Negoiţă s-a „evaporat”

Interesant este că în momentul scandalului, în interiorul cantonamentului erau şi Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache, patronul şi preşedintele executiv al lui Dinamo. Cei doi nu erau în aceeaşi încăpere cu fotbaliştii, dar au sesizat reacţia lui Ţucudean. Cei doi au acţionat însă rapid şi, puşi faţă în faţă cu asumarea vinei, au părăsit rapid cantonamentul, fără să îi mai salute pe fotbalişti.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!