News

Ţucudean a EXPLODAT! Se simte TRĂDAT de Stoican

Tratamentul la care conducerea tehnică şi administrativă a lui Dinamo îl supune pe George Ţucudean l-a scos din minţi pe atacantul „cîinilor”. Cu toate că Flavius Stoican a discutat cu...
Autor: Nicu Bădescu | 10.04.2014 | 15:08
Ţucudean a EXPLODAT! Se simte TRĂDAT de Stoican
George Tucudean la pamant.

Tratamentul la care conducerea tehnică şi administrativă a lui Dinamo îl supune pe George Ţucudean l-a scos din minţi pe atacantul „cîinilor”. Cu toate că Flavius Stoican a discutat cu elevul său şi a încercat să îi explice acestuia raţiunile teactice pentru care Kamil Bilinski a fost titularizat la ultimele două partide, „Ţucu” nu este convins.

Atacantul a răbufnit iar după meciul cu Oţelul şi e ferm convins că trecerea sa pe linie moartă se leagă doar de presupusa ofertă pe care Steaua ar face-o în vară lui Standard Liege pentru a-l cumpăra.

„Sînt rezervă doar că mă vrea Steaua?!”

După meciul de luni seara, cînd deşi a fost scos la încălzire zeci de minute nu a apucat să intre pe teren nici măcar o secundă, Ţucudean a discutat cu apropiaţii pentru a-şi expune păsul. „Eu aş înţelege politica lor dacă ar veni şi mi-ar spune că eu nu sînt jucătorul lor, că Bilinski e prioritatea pentru că eu plec la vară. Dar aşa, doar pentru că a apărut că m-ar vrea Steaua, chiar e anormal”, a fost răbufnirea atacantului.

„Eram campion la Standard”

Acesta nu şi-a ascuns regretul revenirii din vară la Dinamo, mai ales că echipa de care aparţine, Standard Liege, este destul de aproape de titlu în Belgia. „Cînd am venit aici, în vară, domnul Anghelache îmi spunea că o să ajutăm fiecare pe fiecare. Acum văd, după ce am dat cîteva goluri, unele importante, au uitat că Ţucudean şi-a îndeplinit partea din datorie. Mă gîndesc doar că acum puteam şi eu să fiu campion în Belgia, conta pentru CV-ul meu. Am rămas aici ca să fiu rezervă. Mai bine rămîneam acolo”, a spus cu regret Ţucudean.

 „Lucrat” de şefi?

Problemele lui Ţucudean au apărut în urmă cu două săptămîni, după ce FANATIK a anunţat că fotbalistul de 22 de ani este pe lista de achiziţii a lui Laurenţiu Reghecampf pentru la vară. Vîrful de atac a avut o evoluţie slabă pe Arena Naţională, iar apoi a pierdut definitiv lupta pentru titularizare cu Bilinski. Faptul că perspectiva unui transfer la Steaua nu a fost respinsă de Ţucudean i-a înfuriat pe şefi, iar acum fotbalistul bănuieşte că acesta este unicul motiv pentru care Stoican nu îl mai introduce pe teren.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!