Fotbal intern

Ţucudean vrea să fie din nou campion: “Ar fi a treia echipă cu care iau titlul! Dă bine la CV”

Echipa din Gruia a urcat din nou pe primul loc al clasamentului, după Viitorul - CFR 1-2, iar George Ţucudean îşi doreşte încă un trofeu.
Autor: Mirela Apostol | 15.04.2018 | 23:02
Ţucudean vrea să fie din nou campion:

George Ţucudean a vorbit la finalul partidei Viitorul – CFR 1-2 despre reâtâlnirea cu foştii colegi. Atacantul ardelenilor îşi doreşte să devină campion al României pentru a treia oară, după ce a mai luat titlul cu FCSB şi cu Viitorul anul trecut.

“O echipă care joacă un fotbal extraordinar, i-am blocat bine, n-au avut ocazii. 2-0 e un scor periculos, s-au aruncat peste noi, dar a fost bine. Foarte plăcută revederea, la ei nu s-a schimbat nimic, e totul bine, eu m-am adaptat aici. Sperăm ca pe final acum să obţinem numai rezultate pozitive. Este o presiune mult mai mare după ce ne întrecuse Steaua. V-am spus că nu e gata, campionatul se joacă. Dacă aş lua campionatul, ar fi deja a treia echipă cu care  îl iau, arată bine în CV”, a spus George Ţucudean.

“Merităm să fim sus”

Ciprian Deac se bucură de victoria de pe terenul deţinătoarei titlului: “Am reuşit, în sfârşit să câştigăm. Păcat că am făcut acele remize. Sunt jucători tineri, joacă bine, şi ne-a fost greu. Ne aşteaptă un meci greu cu Iaşi, o echipă bună. Merităm să fim sus, arătăm ca o echipă care munceşte. Urmăresc toate meciurile din Liga 1, 2 şi 3. Sunt paisonat de fotbal şi văd toate meciurile. E un antrenor vulcanic, nu face cu răutate, aşa este dânsul. Ne bucurăm că este pe bancă”, a spus Deac.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!