Fotbal intern

Tudor Băluță a reușit golul zilei la EURO U21 în România – Croația 4-1. Fază de senzație a noului jucător de la Brighton. Video

18.06.2019 | 23:28
Tudor Baluta a reusit golul zilei la EURO U21 in Romania  Croatia 41 Faza de senzatie a noului jucator de la Brighton Video

România a debutat cu o victorie de senzație la EURO U21, 4-1 împotriva Croației. Este primul succes din istoria naționalei noastre la un turneu final european. 

Tudor Băluță a reușit golul zilei la EURO U21 în România – Croația 4-1

De 11 minute a avut nevoie România ca să marcheze la EURO U21, George Pușcaș deschizând scorul dintr-un penalty obținut tot de el. Trei minute mai târziu, Ianis Hagi a dublat avantajul nostru, însă croații au revenit în joc prin golul marcat de Vlasic în minutul 18. În repriza secundă am avut parte și de cel mai spectaculos gol. Tudor Băluță a stopat un contraatac al croaților, a intrat în careu, a driblat ușor un fundaș advers și a șutat excelent, ducând scorul  la 3-1.

România – Croaţia: 4-1, în minutul 90

GOOOOOOL! Tricolorii se îndreaptă spre victorie: 4-1https://www.tvrplus.ro/live/tvr-1#EURO2019 #TVR1 #HaiRomânia!

Gepostet von TVR1 am Dienstag, 18. Juni 2019

România a mai marcat de alte două ori în prelungirile partidei, însă una dintre reușite a fost anulată pentru ofsaid. S-a pus pe tabelă însă golul lui Adrian Petre, care a încununat o seară magică pentru tricolori: România – Croația 4-1.  Tudor Băluță va evolua din sezonul viitor în Premier League, la Brighton. Tânărul mijlocaș a fost cumpărat de gruparea engleză încă din iarnă, însă șefii lui Brighton au decis să-l lase încă șase luni la Viitorul.

Romania va infrunta Anglia vineri la EURO U21
Romania va infrunta Anglia vineri la EURO U21

Paradoxal, acesta a fost primul meci din cariera lui Băluță la naționala de tineret, însă jucătorul de 20 de ani are deja patru selecții la prima reprezentativă.

Următorul meci al României este programat vineri, de la ora 19:30, cu Anglia .Se califică în semifinale fiecare câștigătoare de grupă și cea mai bună ocupantă a locului 2. Înainte de startul turneului, România era cotată cu ultima șansă la casele de pariuri, având cota 100.00 să câștige trofeul. În schimb, Anglia avea cota 4.00, find principala favorită de la această ediție a EURO U21. În ultima etapă ne vom duela cu naționala Franței.

 

Tags: