Fotbal intern

Tudor Băluță, declarație războinică înaintea finalei Cupei României: ”Ar fi despărțirea perfectă”. VIDEO

24.05.2019 | 18:03
Tudor Baluta declaratie razboinica inaintea finalei Cupei Romaniei Ar fi despartirea perfecta VIDEO

Mijlocașul Tudor Băluță a făcut o declarație războinică înaintea finalei Cupei României, în care echipa sa, FC Viitorul, va întâlni Astra Giurgiu, la 25 mai, de la ora 21:00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Fotbalitul crescut la gruparea lui Gheorghe Hagi va juca sâmbătă seară ultimul meci pentru gruparea constănțean, el urmând ca din sezonul viitor să evoleze la echipa engleză Brughton & Hove Albion, unde va fi coleg cu atacantul Florin Andone.

Tudor Băluță, declarație războinică înaintea finalei Cupei României: ”Să ne bucurăm pentru câștigarea trofeului”

”Mai sunt câteva zile, cu toții suntem focusați și ne gândim la finală. Este nerăbdare, dorința de a face un meci cât mai bun și vrem să ne pregătim cât mai bine în aceste zile, ca la ora meciului să fim cu toții 100% și să arătăm tot ce putem noi mai mult. Ar fi o despărțire foarte frumoasă de echipă, de băieți, să ne bucurăm la finalul meciului pentru câștigarea trofeului. Ar fi despărțirea perfectă de club”, a declarat Tudor Băluță înaintea finalei Cupei României.

”Mă bucur foarte tare că am reușit să ajungem în finala Cupei. A fost meritul tuturor jucătorilor, pentru că absolut toată lumea a jucat și a contribuit la această calificare. Sper să facem un meci foarte bun la Ploiești și să aducem cupa acasă”, a mai spus Tudor Băluță, într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului FC Viitorul, despre posibilitatea câștigării unui nou trofeu, după titlul cucerit în sezonul 2016-2017.

Tudor Băluță și Elvir Koljic în duel aerian pentru balon în meciul FC Viitorul - U Craiova
Tudor Băluță și Elvir Koljic în duel aerian pentru balon în meciul FC Viitorul – U Craiova

Tudor Băluță va pleca la Brighton după finala Cupei României

”A fost concentrarea tuturor jucătorilor și responsabilitatea pe care au arătat-o în teren, încrederea și tot ceea ce lucrăm în fiecare zi a fost pus în timpul meciului pe teren. A contat faptul că toți ne-am pregătit mereu, indiferent de cine a jucat mai mult sau mai puțin, iar cine a intrat să joace a făcut-o foarte bine și așa am reușit să ajungem în finala competiției”, a încheiat Băluță interviul.

Partida FC Viitorul – Astra Giurgiu, din finala Cupei României, se va disputa sâmbătă, 25 mai, de la ora 20.00, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Întâlnirea va fi arbitrată de Radu Petrescu, așa cum a anunțat FANATIK. Înaintea finalei, Gică Hagi le-a cerut elevilor săi să aleagă câte un citat care îi motivează să avanseze în carieră și să lupte zi de zi pentru a obține ceea ce își doresc.